MADRIX® STELLA

432,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 43 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 43 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 21,50 €.

S DPH

Flexibilný 2-portový Art-Net prevodník na ovládanie LED zariadení cez DMX512

Množstvo
Skladom

Je zvlášť vhodný pre pevné inštalácie, pretože je možné ho pripevniť na 35-mm DIN lištu alebo stenu pomocou dodaných držiakov.

Eliminuje potrebu ďalších XLR konektorov a prevodníkov: priamo pripojte DMX512 k zariadeniu cez dve 3-pólové skrutkové svorky. Poskytuje flexibilné možnosti napájania: cez 5 V USB alebo 5 V až 24 V pomocou skrutkovej svorky.

Prehráva až 2 DMX univerza cez 2 porty (1024 DMX kanálov)

Každý port je možné nakonfigurovať ako výstup, alebo vstup.

Prijíma sieť Art-Net cez sieť Ethernet a prevádza ju na DMX512 pre vaše LED svietidlá.

Možno použiť aj ako USB rozhranie STELLA funguje skvele so softvérom MADRIX5 s rýchlou a ľahkou inštaláciou (predáva sa osobitne)

Režim synchronizácie MADRIX: Iba softvér a hardvér MADRIX vám umožňujú synchronizovať dáta Art-Net pre všetky výstupné porty a dokonca aj pre rôzne zariadenia, aby ste získali optimálny obraz na LED bez vizuálneho prerušenia. Vyhovuje oficiálnym špecifikáciám Art-Net a dá sa použiť ako bežná jednotka Art-Net s inými konzolami, ovládačmi alebo softvérovými riešeniami Automatické zlúčenie HTP pre dva zdroje Art-Net. Vstavaný webový nástroj na konfiguráciu v zariadení 6 status LED, ktoré je možné vypnúť.  Nevodivé puzdro s triedou horľavosti IP20 a UL94 V-O. Nízkoenergetický dizajn a tichá prevádzka bez ventilátora. Pripravené do niekoľkých sekúnd po spustení. Odporúča sa pre každú malú alebo veľkú inštaláciu. Bez problémov je možné súčasne používať viac zariadení. Firmvér je možné pre ďalšie funkcie aktualizovať. Minimálne systémové požiadavky MADRIX 3.X: dvojjadrový procesor 2,0 GHz, grafická karta OpenGL 2.1 (odporúča sa NVIDIA), 2 GB RAM, 1 GB voľného miesta na pevnom disku, rozlíšenie obrazovky 1280 x 768, sieťová karta, zvuková karta, USB 2.0 Podporované operačné systémy MADRIX 3.X: Microsoft Windows Vista 7 8 8.1 10 (kompatibilný s 32 a 64 bitmi)  Obsah balenia: 1x MADRIX STELLA, 1x sada skrutkových svoriek (2x 3-pólová a 1x 2-pólová), 1x napájací zdroj USB, 1x kábel USB 2.0 (certifikovaný), 1x sada napájacích adaptérov World plug, 2x držiaky na stenu, 1x Stručný sprievodca / technická príručka, 1x CD-ROM vč. Softvér MADRIX a ovládače USB (softvérová licencia nie je súčasťou dodávky)

IA-HW-001019

Špeciálne kódy

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii