MADRIX® ORION

547,20 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 54 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 54 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 27,00 €.

S DPH

Prevodník analogových vstupných signálov na digitálne DMX (8bit - 16bit)

Množstvo
Na objednávku

Prevodník analogových vstupných signálov na výstupné digitálne DMX (8bit - 16bit)

Podporuje širokú škálu kompatibilných senzorov, potenciometrov, encoderov, spínačov a tlačidiel. Kreatívne a interaktívne projekty je možné ľahko realizovať pomocou senzorov svetla, teploty, detektorov pohybu atď. Funguje ako interface medzi týmto príslušenstvom a prijímačom, ktorý je zvyčajne riadiacim riešením a spracováva, využíva prichádzajúce signály. Môže byť použitý na pripojenie k aizačným systémom budovy a domu.

Posiela dáta cez sieť (Art-Net a / alebo Streaming ACN). Môže sa tiež použiť ako zariadenie USB so softvérom MADRIX5. Ponúka dve 6-pinové hlavné prípojky na priame pripojenie príslušenstva (každé pripojenie je dodávané so 4 samostatnými vývodmi, ako aj so zemou a V+; s 8 vstupmi na zariadenie). 2 ekvivalentné sieťové pripojenia, ktoré umožňujú sériové pripojenie bez dodatočného sieťového prepínača. Ponúka flexibilné možnosti napájania a rôzné možnosti pripojenia samotného zariadenia a pripojeného zariadenia. Všestranný výstup, pretože rôzne typy vstupov je možné nastavovať a konfigurovať: Každý vstup je možné definovať osobitne ako analógový vstup, digitálny vstup, počítadlo a mnoho ďalších užitočných typov funkcií. Špeciálne navrhnuté pre interakciu so softvérom MADRIX (k dispozícii samostatne predajný) s rýchlou a ľahkou konfiguráciou. Spĺňa oficiálne špecifikácie pre Art-Net a Streaming ACN a dá sa použiť ako bežné sieťové zariadenie s inými DMX konzolami, ovládacími zariadeniami alebo softvérovými riešeniami 8 status LED, ktoré je možné deaktivovať. Konfigurácia pomocou webového prehľadávača priamo a ľahko možná na zariadení. Vďaka inštalácií na 35 mm DIN lištu alebo montážou na stenu je vhodný najmä na trvalé inštalácie. Nevodivé puzdro s triedou ochrany IP20 a horľavosťou podľa UL94 V-0. Nízkoenergetická a tichá prevádzka bez ventilátora. 

Pripravené na použitie do niekoľkých sekúnd po zapnutí.

Odporúča sa pre malé a veľké svetelné inštalácie.

Mnoho zariadení je možné bez problémov obsluhovať súčasne.

Firmvér zariadenia je možné ľahko aktualizovať a následne využívať budúce vylepšenia

IA-HW-001021

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii