• -41,00 €

NOVATION Circuit Tracks

Za tento produkt nie sú dostupné žiadne prémiové beatcoiny, pretože už existuje zľava.

350,00 €
309,00 € Ušetríte 41,00 €
S DPH

Produkčná stanica

Množstvo
Na objednávku

Circuit Tracks je kompaktná a vysoko intuitívna produkčná stanica od Novation vhodná pre všetkých hudobných producentov a muzikantov, ktorí potrebujú mať svoje štúdio vždy po ruke. Circuit Tracks vám sprostredkuje v jednom tracku nahrať dve synth stopy, dve MIDI stopy a štyri stopy s rytmickým sprievodom. Vašu kreativitu neobmedzí ani dĺžka jednotlivé stopy, pretože budete môcť vytvoriť až 32 patternov, alebo 256 sekvencií na jednu stopu vrátane harmonizácie a mutácie jednotlivých častí.

Kolosálny zvuk

Vašim trackom sa dostane maximálne starostlivosti, takže po jeho dokončení bude v podstate pripravený na vypustenie na streamovacie zariadení a sociálne siete. Okrem sonické kvality zvuku na vás čakajú efekty štúdiovej kvality ako napr .: reverb, delay, sidechain a kompresor. Okrem audio signálu si Circuit Tracks samozrejme poradí aj s MIDI formáty vrátane vkladania poznámok a CC automatizácie.

Prehľadné ovládanie a flexibilné konektivita

Hlavný ovládací panel obsahuje 32 podsvietených padov, multifunkčné tlačidlá a ultra citlivej knoby. Zadný panel potom obsahuje flexibilnú konektivitu v podobe MIDI IN / Out / Thru konektorov, stereo výstupu, výstupu pre ďalšie zariadenia, slúchadlového výstupu pre detailné monitoring a dvoch vstupov. Vaše nápady užívateľské presety následne uložíte na SD pamäťovú kartu. Integrovaná batéria vydrží na jedno nabitie až štyroch hodinovú prevádzku, preto bez problémov môžete tvoriť v prírode, parku, alebo pri ceste do práce v MHD. Súčasťou balenia je USB napájací kábel a USB kábel na pripojenie k PC či laptopu.

Parametre:

Vstupy: 2x Jack 6,3 mm TRS

Výstupy: 2x Jack 6,3 mm TRS, Headphone Jack 3,5 mm TRS, Jack 3,5 mm TRS sync

Krajina výroby: Čína

USB to Host: Áno

USB to Device: Nie

USB Midi: Nie

Software: Novation Components Standalone

Farba: Čierna

Napájanie z USB: Áno

Obsah balenia: USB napájací kábel, USB-A -> USB -C kábel

Šírka: 240 mm

Hĺbka: 210 mm

Výška: 45 mm

Hmotnosť: 0,78 kg

Adaptér súčasťou: Nie

HN222737

Špeciálne kódy

9 ďalších produktov v rovnakej kategórii