• -9,00 €

NOVATION Launchkey Mini Mk3

Za tento produkt nie sú dostupné žiadne prémiové beatcoiny, pretože už existuje zľava.

95,00 €
86,00 € Ušetríte 9,00 €
S DPH

USB / MIDI keyboard, počet kláves: 25, software Ableton Live

Množstvo
Na objednávku

Od roku 2014 patrí Launchkey Mini medzi obľúbené MIDI kontroléry, ktorých hlavnou úlohou je ovládať DAW softvéry na vašom PC, laptope alebo tabletu. Launchkey Mini si získali srdcia zákazníkov predovšetkým svojimi kompaktnými rozmermi, nízkou hmotnosťou, jednoduchým dizajnom a intuitívnym ovládaním. Klávesy si tak môžete vziať kamkoľvek so sebou a tvoriť či nahrávať hudbu priamo na vašich dlhých cestách alebo pri odpočinku v prírode. Tretia generácia Launchkey Mini sa dočkala nových funkcií v podobe arpeggiator, spúšťanie akordov raz notou, nových ovládacích prvkov pre transport či miešanie, a v nesposlední rade pribudli dotykové fadery Pitch a Modulation. Zmenou prešiel aj zadný panel, ktorý teraz ponúka MIDI výstup v podobe malého Jacku pre ďalšie syntetizátory, drum machine, alebo MIDI zariadenia a výstup pre Sustain pedál pre ešte autentickejšie pocit z hry.

Klávesy sú plne kompatibilné so softvérom Ableton Live (súčasťou balenia), stačí ich len pripojiť pomocou USB kábla k vášmu zariadenia a môžete začať tvoriť vaše nové nahrávky. Softvér ovládate prostredníctvom ôsmich otočných potenciometrov a ďalších ovládačov, ktoré vám umožní orientáciu v programe bez jediného pohybu myšou. Nový kabát dostalo aj 16 dotykových padov, ktoré sú teraz ešte citlivejšie a pre lepšiu prehľadnosť sú podsvietené RGB diódami, čo vám zaistí dobrú viditeľnosť najmä pri nočných live performance a štúdiových session. Súčasťou balenia je softvér a USB kábel pre pripojenie k vášmu zariadeniu.

Buď kreatívny

Vytvorte nové melódie, rytmy, zvuky, Lietajte prstami po klávesoch a nenechaj sa ničím a nikým rušiť. Launchkey Mini disponujú výkonným arpeggiatorom, módom Fixed Chord, ktorý vám zachytí harmonickú časť nápadu a vy potom následne budete skladať hlavné melódiu. Zatěžkané dynamické beaty nyné vytvoríte pomocou šestnástich super citlivých padov.

Váš song, vaša cesta

Odpútajte sa od obrazovky počítača a sústreďte sa len na vašej hru a skladanie. Intuitívne ovládanie klávesov vás odpúta od počítačovej myši, monitory aj klávesnica vášho laptopu. Celý softvér zvládnete ovládať pomocou ovládacieho panelu Launchkey Mini, takže sa klávesy správajú takmer ako analógový syntezátor, čo v náša do sveta MIDI zariadenia úplne nový smer.

Robte to kdekoľvek, akokoľvek

Launchkey Mini sú kompatibilné s mnohými DAW softvérmi a skvele si rozumie aj s VST nástrojmi a efekty, ako napr. AAS, Softube, Spitfire Audio, XLN Audio alebo Klevgrand. Súčasťou balenia je populárny Ableton Live Lite, ktorý v sebe ukrýva širokú škálu zvuku a efektov, ktoré oceníte ako pri skladaní, tak pri živom hraní.

Je to nástroj, chce aby ste naň hrali

MIDI nástroje už nie sú len sprostredkovateľmi medzi vami a počítačom, v priebehu desaťročí vývoja sa pretvorili v regulárnej a rešpektovaný hudobný nástroj, ktorý okrem štúdiové produkcie zvláda aj živé hranie. Launchkey Mini v sebe ukrýva aj napriek svojmu malému rozmeru nespočet funkcií, možností a pri kombinácii so sotware aj nespočetné množstvo zvukov, ktoré skvele obohatí vaše songy a beaty.

Parametre:

Počet kláves: 25

Veľkosť klávesov: Mini

Klaviatúra: N / A

Typ klaviatúry: Dynamická

Povrch klaviatúry: Hladký

Prevádzka na batérie: Nie

Vstupy: N / A

Výstupy: MIDI Out, Sustain

Farba: Čierna

Software: Ableton Live

USB Midi: Áno

Obsah balenia: Klávesy, USB kábel, softvér

Šírka: 325 mm

Hĺbka: 175 mm

Výška: 43 mm

Hmotnosť: 0,675 kg

Adaptér súčasťou: Nie

HN206404

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii