Pioneer Dj DJM-S7

1 700,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 170 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 170 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 85,00 €.

S DPH

2-kanálový battle mixpult

Množstvo
Na objednávku

Pioneer Dj DJM-S7

2-kanálový battle mixpult nabitý funkciami vrátane Bluetooth pripojenia, veľkých Performance Padov a efektových páčiek, crossfaderu Magvel fader pro, Loop MIDI a vstavaného USB portu. Mixpult umožňuje bezplatné použitie Serato DJ Pro a Rekordbox.

Magvel Fader Pro

Vylepšený Magvel Fader Pro je ešte robustnejší, a to až o 30%. S novým faderom sa nemusíte báť robiť tie najšialenejšie pohyby bez akéhokoľvek poškodenia faderu.

Veľké pady

8 veľkých performance padov na každom kanáli je ľahké využívať vždy, keď chcete rýchlo odpáliť Hot Cues a sample. S nezávislými režimami padov môžete súčasne používať dve rôzne funkcie pre ešte rozmanitejší mix.

Veľké efektové páčky

Ešte väčší efekt dosiahnete používaním veľkých efektových páčok, s ktorými môžete ovládať až 22 zabudovaných Beat FX, ktoré poznáte aj z DJM-S11. Môžete ich využívať rovnako v Serato DJ Pro, ako aj v Rekordboxe.

Bluetooth

Bezdrôtovo posielajte hudbu priamo z telefónu. Jednoducho spárujte svoj telefón s DJM-S7 cez Bluetooth a môžete pustiť hudbu priamo do svojho mixpultu. Môžete prehrávať slučky, prípadne plniť želania publika alebo mať telefón pripojený iba pre prípad, že by zamrzol notebook.

Špecifikácie:

Kompatibilný DJ Software: Serato DJ Pro, Rekordbox

DVS: odomknuté Serato DVS, Rekordbox

Bluetooth: 5.0

Podporované Bluetooth kodeky: SBC, AAC, Qualcomm® aptX™, Qualcomm® aptX™ Low Latency

Frekvenčný rozsah: 20 – 20000 Hz

Skreslenie: 0.003% (USB), 0.005% (LINE)

EQ: trojpásmový

Sound Color FX: Filter, Dub Echo, Noise, Pitch, Wide Filter

Beat FX: Echo, Ducking Echo, Echo Out, Spiral, Helix, Delay, Reverb, Back Spin, One-shot Spin, Vinyl Brake, One-shot Brake, Flanger, Phaser, HP Filter, LP Filter, Trans, Kill, Roll, Fader Pitch, Fader Synth

Mikrofón: XLR / 6,3 Jack

Talkover: áno

Zvuková karta: USB (B), sample rate 24 bit, 48 kHz

Rozmery 267 mm x 107.9 mm x 397.4 mm

Hmotnosť: 4.5 kg

Vstupy: 2 LINE (RCA) 2 PHONO (RCA) 1 MIC (XLR & 1/4 inch TRS Jack) 1 AUX (RCA)

Výstupy: 2 MASTER (XLR, RCA) 1 BOOTH (1/4 inch TRS Jack) 2 PHONES (1/4-inch stereo jack, 3.5-mm stereo mini-jack) USB 2 USB A ports 2 USB B ports

djms7

Vlastnosti

Počet kanálov
2
Software
Serato
Zvuková karta
Áno

Špeciálne kódy

Môže sa ti páčiť

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii