• Nové

AlphaTheta WAVE-EIGHT

999,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 99 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 99 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 49,50 €.

S DPH

Prenosný DJ reproduktor

Množstvo
Skladom

Rýchlejšie a jednoduchšie

Vďaka technológii SonicLink je teraz s WAVE-EIGHT možné DJovať bez káblov a bez oneskorenia zvuku. Táto nová technológia s veľmi nízkou latenciou bezdrôtovo prenáša zvuk oveľa rýchlejšie ako pripojenie Bluetooth, takže medzi stlačením tlačidla play na palubách a počúvaním skladby cez reproduktory uplynie len zlomok sekundy, čo vám umožní mixovať bez toho, aby ste zmeškali čo i len jeden rytmus.

Vyberte priložený vysielač z úložného priestoru na zariadení WAVE-EIGHT, pripojte ho k svojmu DJ vybaveniu a okamžite vytvorte bezdrôtové pripojenie, ktoré vám umožní usporiadať DJ párty kdekoľvek budete chcieť. A ak zariadenie WAVE-EIGHT skombinujete s novým prenosným DJ systémom OMNIS-DUO typu "všetko v jednom", ktorý je vybavený batériovým napájaním, môžete hrať bez káblov a získať úplnú slobodu.

Profesionálny zvuk s jednoduchým nastavením

Vďaka vysoko účinnému zosilňovaču triedy D, novo vyvinutému 8-palcovému reproduktoru a urýchľovaču basov Vortex Bass Accelerator, ktorý poskytuje čisté a silné basy, prinesie WAVE-EIGHT vibrácie a úderný zvuk na vašu párty, a to aj vo vonkajšom prostredí. Na pokrytie väčších podujatí a priestorov môžete pomocou pripojenia SonicLink jednoducho pridať ďalšie jednotky do zostavy: napr. pomocou 2 reproduktorov v stereu pre rozsiahly zážitok alebo s tretím pridaným reproduktorom ako vyhradeným subwooferom pre klubový zvuk s ťažkými basmi. K dispozícii je dokonca niekoľko režimov, medzi ktorými môžete prepínať jediným prepínačom, aby ste vytvorili typ zvuku, ktorý potrebujete, vrátane režimu Mono, Stereo a Subwoofer.

Batériové napájanie a vodotesná konštrukcia na vonkajšie podujatia

Plné nabitie batérie vám poskytne 8 hodín hudby na WAVE-EIGHT, takže môžete pokračovať v hudbe počas celého večera a noci. Zariadenie je tiež vodotesné s krytím IPX4, takže je ideálne na používanie v exteriéri. A ak potrebujete nabiť telefón alebo iné zariadenie, môžete ho pripojiť k portu USB typu C.

Nájdite miesta na oslavy, kamkoľvek pôjdete

Výsuvná rukoväť, kolieska a prídavné držadlá uľahčujú prenášanie WAVE-EIGHT na akékoľvek miesto po vlastných. Zabudovaná je aj zásuvka na tyč, takže reproduktor môžete namontovať na stojan pre väčšiu výšku, vďaka čomu je ideálny na použitie na rôznych miestach.

Špecifikácie

Rozmery (Š × V × H) 300 × 554 × 337 mm / 11,8″ × 21,8″ × 13,3″

Hmotnosť 12,7 kg

Frekvenčný rozsah 2,4 GHz (2,4000 GHz - 2,4835 GHz)

Režimy ekvalizéra Hudba / Hudba (Low Cut) / Ploché / Ploché (Low Cut) / Vokál / Subwoofer

(Režim Low Cut je určený na použitie na jednotkách, ktoré sú kombinované so zariadením WAVE-EIGHT nastaveným na režim Subwoofer).

Životnosť batérie / Špecifikácia batérie Približne 8 hodín

Čas nabíjania internej batérie Približne 4 hodiny pri vypnutom napájaní / Približne 6 hodín pri zapnutom napájaní

WAVE-EIGHT

Špeciálne kódy

2 ďalších produktov v rovnakej kategórii