• Nové

AlphaTheta EUPHONIA

3 799,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 379 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 379 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 189,50 €.

S DPH

Profesionálny 4-kanálový ROTARY mixpult

Množstvo
Na objednávku

Euphonia produkuje euforický zvuk s čistotou digitálneho zvuku a bohatosťou analógu, ktorý ešte nikdy nebol počuť z DJ mixážneho pultu. Na zabezpečenie čistejšej kvality zvuku, ktorá presne reprodukuje vyjadrenie hudby, euphonia využíva vysokokvalitné 32-bitové A/D a D/A prevodníky, ako aj 96kHz/64bitové operácie spracovania s pohyblivou rádovou čiarkou v DSP, využívajúce digitálne Technológia spracovania signálu AlphaTheta sa vyvíjala mnoho rokov.

Všetok zvuk vychádzajúci z eufónie prechádza cez transformátorový obvod, ktorý spoločne navrhli AlphaTheta a Rupert Neve Designs, legendárni výrobcovia vynikajúcich analógových audio obvodov a mixážnych pultov, ktorých uctievajú umelci a zvukári po celom svete. Tento transformátorový obvod, vyladený špeciálne pre eufóniu, dodáva hudbe harmonické a vytvára lesklý a energický zvuk, ktorý je plynulejší na miešanie. Nízke frekvencie, ako sú kopáky a basy, sú stabilnejšie a údernejšie, stredné frekvencie, ako sú vokály a nástroje, majú väčšiu prítomnosť a lesk a vysoké frekvencie, ako sú hi-hatky, znejú hodvábne a prirodzene. Transformátor búra bariéru medzi vintage živými a modernými elektrickými zvukmi, vďaka čomu je mixovanie jednoduchšie a prekvapivo prirodzené, ako keby nahrávky v rôznych štýloch boli pôvodne jedným hudobným dielom.

Keď sa dotknete faderov na eufónii, nebudete chcieť pustiť. Na zlepšenie intuitívneho mixovania je jednotka vybavená otočnými fadermi, ktoré majú úplne nový, starostlivo vyvinutý dizajn, aby ste mali pocit, že vy a mixér ste jedno. Po rozsiahlom testovaní boli zvolené perfektné veľkosti gombíkov s elastomérom aplikovaným na vonkajší obvod každého, aby sa zabezpečilo pohodlné a spoľahlivé uchopenie, ako aj vysoká úroveň absorpcie vibrácií.

Jedinečne vyvinutý mechanizmus pre fadery tiež ťaží z optimálneho vyváženia. Rozdiel v pocite z gombíkov si všimnete, keď ich otáčate rôznymi rýchlosťami, pretože pri pomalom otáčaní gombíka na jemné doladenie sa aplikuje plynulá záťaž a pri rýchlom otáčaní gombíka sa aplikuje obmedzená úroveň záťaže. aby ste okamžite dosiahli požadovanú úroveň hlasitosti. A krivky hlasitosti stlmovača boli optimalizované prostredníctvom spätnej väzby od mnohých DJov, čo umožňuje plynulé a prirodzené miešanie bez vyrovnávania, takže sa môžete sústrediť na ovládanie hlasitosti. Tento inovatívny fader umožňuje hudobný prejav, ktorý rozhýbe vaše publikum a zlepší váš výkon.

Získajte okamžitú vizuálnu predstavu o stave vášho mixu a vyvážení úrovní hlasitosti skladieb pohľadom na Energy Visualizer na euphonii. Bežné VU metre majú iba 1 ihlový meter, čo sťažuje DJ-om pochopiť viacero úrovní kanálov súčasne. Ale jedinečne vyvinutý merač úrovne mixu od euphonia obsahuje ručičkový merač pre každý kanál, takže môžete vizuálne kontrolovať úrovne pre všetky kanály a hladko mixovať a zároveň udržiavať rytmus v chode. Môžete dokonca sledovať rovnováhu hlavného výstupu pri pohľade na spektrálny analyzátor, ktorý vám pomôže udržať vaše mixy znejúce konzistentne a hladko, dokonca aj pri dlhšom sete, keď „sledujete“ výstup eufónie a upravujete ho tak, aby tvoj dokonalý zvuk.

Izolátor najvyššej kvality

Veľkosť gombíkov izolátora je ideálna pre rýchle otáčky zo stredu na maximum alebo minimum a zaťaženie krútiaceho momentu je dokonale vyvážené pre rýchlu prevádzku a jemné nastavenie kvality zvuku s luxusným pocitom, ktorý nie je príliš ľahký. Medzná frekvencia a sklon sú nastavené tak, aby ovládali a zvýraznili kopák, melódiu a rytmické pásma prirodzeným, ale ostrým spôsobom.

Úplne nový Boost Send pre aplikáciu efektov jednou rukou

Pridajte jeden zo vstavaných Send efektov alebo efekt z externej jednotky k zvuku ktoréhokoľvek z hlavných frekvenčných pásiem izolátora. Stlačte tlačidlo Boost Send pre nízku, strednú alebo vysokú úroveň a pri otáčaní gombíka izolátora sa efekt aplikuje na dané pásmo. To vám umožní aplikovať efekty jednou rukou tak, ako ste predtým potrebovali dve, pričom druhá ruka bude voľná na miešanie ďalšej stopy.

Zvýšte úroveň, ktorá vám pomôže vyjadriť váš štýl

Vyberte nastavenie Boost Level, ktoré vyhovuje vášmu štýlu hry, a úroveň hlasitosti každého frekvenčného pásma sa zvýši o príslušnú hodnotu. Zvoľte +12dB pre dynamický výkon, +6dB pre úpravu kvality zvuku a 0dB pre reverb efekty bez akéhokoľvek zvýšenia hlasitosti.

Euphonia obsahuje 5 vstavaných priestorových efektov a vysokopriepustný filter, takže svojej hudbe môžete jednoducho pridať hĺbku a šírku. Sú to: Delay, Tape Echo, Echo Verb, Reverb, Shimmer a HPF (hornopriepustný filter). Tiež sekcia Send/Return, do ktorej máte možnosť pripojiť externé efektové jednotky. Špeciálny gombík na každom kanáli vám umožňuje nastaviť úroveň odoslania podľa zvoleného efektu, takže môžete použiť to správne množstvo. A časový gombík, ktorý vám umožňuje nastaviť oneskorenie efektu a čas dozvuku, má vlastný mechanizmus vyvinutý špeciálne pre túto jednotku, ktorý aicky prepína medzi pocitom kliknutia a pocitom bez kliknutia v závislosti od efektu, ktorý ste vybrali. Keď používate Delay, Tape Echo a Echo Verb, gombík kliká podľa BPM, takže môžete rýchlo aplikovať efekty. Keď používate Reverb a Shimmer, nedochádza k cvakaniu, takže môžete voľne otáčať gombíkom a vykonávať plynulé pohyby alebo vykonávať drobné úpravy, aby ste našli dokonalé nastavenie.

Dizajn, ktorý stelesňuje novú éru rotačného mixéra

Euphonia bola navrhnutá tak, aby znamenala novú éru rotačných mixérov s „dvojfarebným, dvojvrstvovým“ vzhľadom, ktorý symbolizuje tradíciu a inováciu. Časť kanálového pásu, ktorá obsahuje tradičné prvky mixéra, sa od inovatívnej časti displeja odlišuje matnými a lesklými textúrami, výsledkom čoho je ostrý dizajn, ktorý kombinuje analógové a digitálne prvky. Medená farba primárnych gombíkov sprostredkúva teplo analógového zvuku a drevené bočné panely sú natreté čiernou farbou, aby ladili s celkovou estetikou.

euphonia

Špeciálne kódy

2 ďalších produktov v rovnakej kategórii