• Nové

ADJ Mirage Q6 Pak Black

3 149,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 314 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 314 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 157,00 €.

S DPH

Set bateriových svietidiel

Množstvo
Na objednávku

ADJ Lighting Mirage Q6 PAK je komplexný systém osvetlenia podujatí so šiestimi svietidlami s krytím IP65, na vonkajšie alebo vnútorné použitie, napájanými batériami a odolným letovým kufríkom s palubným riešením nabíjania batérií.

Každé svietidlo Mirage Q6 IP je napájané štyrmi 10W LED diódami RGBA, ktoré vytvárajú 11-stupňový uhol vyžarovania. Svietidlo má stupeň krytia IP65 a je vodotesné; je vhodné na dočasné použitie vo vonkajšom prostredí s ochranou proti živlom (dážď, sneh, prach a piesok). Vstavaný bezdrôtový DMX WiFLY EXR umožňuje svietidlám komunikovať s ovládačom osvetlenia, tiež s bezdrôtovým DMX WiFLY EXR, až do vzdialenosti 2 500 stôp (700 m).

Svietidlá Mirage Q6 IP sú ideálne na osvetlenie stien, sú vybavené integrovanou rukoväťou na prenášanie a zabudovanými nožičkami, čo znamená, že ich možno jednoducho položiť na miesto a sú pripravené na použitie. Sú tiež vybavené zabudovaným stojanom, ktorý umožňuje v prípade potreby jednoducho nakloniť lúč smerom dovnútra steny. Tým sa dosiahne intenzívnejšie osvetlenie a minimalizuje sa rozptyl svetla na strop.

Každé svietidlo má signalizačný systém s ovládaním zapnutia/vypnutia. Ak niekto zdvihne svietidlo so zapnutým poplašným systémom, svietidlo vydá zvukový signál a začne svietiť červenou farbou.

Odolná batéria vydrží fungovať až 40 hodín na jednu farbu (20 hodín pri zmene farieb). Čas nabíjania batérie je 7 hodín.

1226100422

Špeciálne kódy

13 ďalších produktov v rovnakej kategórii