• Nové

AlphaTheta OMNIS-DUO

1 599,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 159 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 159 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 79,50 €.

S DPH

Prenosný All-in-one DJ System

Množstvo
Skladom

Prenosnosť a hrateľnosť: okamžite premeníte akékoľvek miesto na miesto konania párty

Zariadenie OMNIS-DUO ľahko vložíte do poriadne veľkého batohu a prenesiete ho kamkoľvek vďaka kompaktným rozmerom, nízkej hmotnosti a zaobleným rohom zariadenia. Rozloženie systému 2 decky + mixážny pult bude každému známe a pri DJ-ovaní sa budete cítiť skvele. A k dispozícii sú 2 režimy dotykového displeja - Light (svetlý) a Dark (tmavý) - medzi ktorými môžete okamžite prepínať, takže vždy uvidíte zobrazované informácie, a to aj v jasnom vonkajšom prostredí.

Zabudovaná batéria znamená, že nie je potrebný žiadny zdroj napájania a menej vybavenia na prepravu

Hrajte až 5 hodín bez pripojenia do elektrickej siete. Keď príde čas na doplnenie energie, môžete pripojiť sieťový adaptér alebo pripojiť kompatibilnú powerbanku (45 W alebo viac) k vyhradenému konektoru USB typu C. Potrebujete, aby hudba neušla? Prepnutím do úsporného režimu predĺžite životnosť batérie a párty. A ak zariadenie OMNIS-DUO skombinujete s novým reproduktorom WAVE-EIGHT s batériovým napájaním, ktorý je vybavený technológiou SonicLink s veľmi nízkou latenciou, môžete si vychutnať bezdrôtové DJ-ovanie pre úplnú slobodu.

Flexibilné možnosti zvukového výstupu na prehrávanie kdekoľvek - neexistuje žiadne obmedzenie

OMNIS-DUO ako vôbec prvý all-in-one DJ systém s funkciou Bluetooth audio výstupu otvára úplne nové možnosti. Či už chcete hrať v kempe, na pláži, alebo sa dokonca pripojiť k zvukovému systému vo vozidle, miesta, kde môžete usporiadať párty, nie sú obmedzené. A keď príde čas na hranie na mieste, napríklad v bare, môžete použiť profesionálny výstup XLR, zatiaľ čo terminály RCA sú ideálne na pripojenie monitorových reproduktorov doma.

Zvukový vstup Bluetooth umožňuje davu pripojiť sa k vášmu setu

Už nikdy nesklamte priateľa, keď si vyžiada skladbu. Namiesto toho ich vyzvite, aby pripojili svoj telefón k zariadeniu OMNIS-DUO prostredníctvom funkcie Bluetooth, a vy môžete skladbu zaradiť do svojho setu. Vďaka funkcii Bluetooth Playback systému budete mať kontrolu nad zvukom na palube. Môžete upravovať hlasitosť a ekvalizér, aplikovať na zvuk efekty, meniť tempo, používať Hot Cues a scratchovať, rovnako ako pri skladbách nahraných z USB kľúča alebo SD karty. Vďaka zariadeniu OMNIS-DUO a zvukovému vstupu Bluetooth si môžete vychutnať spoluprácu s priateľmi a rozšíriť svoje hudobné zážitky.

Podpora viacerých zdrojov hudby podľa vášho DJ štýlu

Prehrávajte hudbu z takmer akéhokoľvek zdroja. K zariadeniu OMNIS-DUO môžete priamo pripojiť disky USB typu A a karty SD, ako aj počítač PC/Mac prostredníctvom terminálu USB typu C, ak chcete používať režim rekordbox Performance. Funkcia Wi-Fi® znamená jednoduchý prístup k skladbám v počítači PC/Mac, smartfóne alebo cloude bez káblového pripojenia*.Podpora pre Serato DJ Lite príde tiež toto leto.

*K dispozícii s funkciou Link Export a CloudDirectPlay v rekordboxe pre Mac/Windows alebo rekordboxe pre iOS/Android.

Úplne nový dizajn, ktorý vyzerá skvele v každom prostredí

OMNIS-DUO vyzerá ako doma všade, kam ho vezmete - od profesionálnych podujatí až po spontánne vonkajšie párty. Jeho nová indigová farba je inšpirovaná džínsami, klasickým a nesmierne všestranným módnym kúskom, a jedinečné krivky prístroja vytvárajú elegantnú siluetu. Aj potlač na hornej doske je minimálna, čo pomáha vytvoriť sofistikovaný vzhľad.

Špecifikácie

Maximálne rozmery

(Š × H × V) 500 × 307 × 71 mm / 19,7" × 12,1" × 2,8"

Hmotnosť 4,6 kg / 10,1 lbs.

Frekvenčná odozva 20 Hz - 20 kHz

Odstup šumu a hluku 112 dB (USB, SD)

Celkové harmonické skreslenie <0,003 % (USB, SD)

Batériová časť

Kapacita 47,52 Wh (vstavaná dobíjateľná lítium-iónová batéria)

Čas prehrávania Približne 5 hodín

Čas nabíjania Približne 3 hodiny

Vstup / výstup

Vstupy MIC × 2 (XLR a 1/4" TRS Jack, 1/4" TRS Jack)

LINE × 1 (Bluetooth [výlučne z výstupu])

Výstupy MASTER × 1 (XLR)

MASTER × 1 (RCA)

MASTER × 1 (Bluetooth [výlučne zo vstupu])

BOOTH × 1 (kombinované použitie s výstupom RCA)

HEADPHONE MONITOR × 2 (1/4" Stereo Phone Jack, 3,5 mm Stereo Mini Jack)

USB USB-A pre flash disk x 1

Karta SD x 1

USB-C pre ovládanie PC/Mac x 1

USB-C pre vstup napájania (USB PD 45 W) x 1

Sekcia bezdrôtovej siete LAN

Podporované štandardy IEEE 802.11 a/b/g/n/ac

Použité frekvenčné pásmo 2,4 GHz / 5 GHz

Sekcia Bluetooth

Bezdrôtový systém Bluetooth Ver.5.2

Používané frekvenčné pásmo 2,4 GHz

Kompatibilné kodeky SBC, AAC

OMNIS-DUO

Špeciálne kódy

2 ďalších produktov v rovnakej kategórii