M-Audio Oxygen Pro 25

179,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 17 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 17 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 8,50 €.

S DPH

Midi klávesy

Množstvo
Na objednávku

K aktuálnej ponuke M-Audio kontrolérov sa pridávajú štyri nové: Oxygen Pre 25, 49, 61 a Mini – s novým inteligentným ovládaním, funkciou aického mapovanie a integrovaným arpeggiatorom. Veľký balík SW obsahu je k dispozícii na stiahnutie: MPC Beats, Ableton Lite Lite, Pro Tools first a ďalšie.

Značka M-Audio, synonymum pre inovatívne technológie hudobné produkcie, predstavila zbrusu nový rad klávesových kontrolérov, Oxygen Pro. Tieto nové klávesové kontroléry sú určené hudobným producentom po celom svete, ktorí chcú profesionálne funkcie, maximálnu kontrolu nad svojimi virtuálnymi nástrojmi a možnosť dokonale presného hrania na zábavnom a ľahko ovládateľnom kontroléra. Kontroléry M-Audio Oxygen Pro sú špičkové nástroje pre živé hranie aj pre potreby štúdia, vďaka ktorým sa budete môcť sústrediť výhradne na svoju hudobnú tvorbu – nie na zložité programovanie. Celý rad Oxygen Pro, dostupná vo verziách 25, 49, 61 a Mini, je napájaná prostredníctvom USB a disponuje OLED displejom, technológiami Smart Chord a Smart Scale, funkciou aického mapovanie, integrovaným arpeggiatorom a funkciou opakovania tónu, čo sú v dnešnej produkcii modernej hudby zásadné prvky a funkcie. Oxygen Pre 25, 49 a 61 majú 16 dynamicky citlivých kláves s RGB podsvietením, deväť priraditeľných faderov (okrem verzie Pro 25), osem priraditeľných kontrolérov, 5pinový MIDI výstup, vysoko citlivú a jemnú klaviatúru, ktorá poskytuje maximálne možnosti ovládania softvér. Oxygen Pre Mini potom disponuje ôsmimi performance pady, štyrmi kontroléry a štyrmi fadery v celkovo kompaktnejšom prevedení. Rad Oxygen Pro, vychádzajúce z tradične inovatívnych postupov a hrateľnosti produktov značky M-Audio, sa aicky mapuje s populárnymi DAW, ako sú napríklad MPC Beats, Pro Tools, Ableton Live, Logic Pro, Studio One, a Steinberg Cubase. Rad Oxygen sa tiež aicky mapuje s pribalenými virtuálnymi nástrojmi Air Music Tech (Velvet, Mini Grand, Vacuum, Boom, DB-33, Xpand! 2), takže umelci môžu ľahko, a prakticky ihneď pretaviť svoju kreativitu na reálne výsledky. Funkcia Smart Chord umožní užívateľovi hrať celé akordy stlačením jedinej klávesy, a Smart Scale ponúka nastavenie klaviatúry na prehrávanie iba tónov zvolenej stupnice. Vďaka tomu budete môcť hrať vo zvolenej stupnici bez rizika, že zahráte "nesprávne" tóny. Nové kontroléry M-Audio Oxygen Pre otvárajú úplne nový svet možností vyjadrenia a kreativity, a práca s nimi je celkovo plynulejšie. Súčasťou je tiež obsiahly balík programov, takže či už ste štúdiový hráč, producent, hudobník orientovaný skôr na živé hranie či skladateľ, máte tu k dispozícii kompletnú sadu nástrojov pre plnohodnotnú produkciu.

OXYGENPRO25

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii