NOVATION Launchpad Pro MK3

289,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 28 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 28 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 14,00 €.

S DPH

MIDI kontrolér

Množstvo
Na objednávku

Tretia generácia Launchpad Pro sa dočkala nových prednastavených ovládacích prvkov pre rýchlejší mapping v softvéri a vylepšených 64 dotykových padov, ktoré sú teraz ešte citlivejšie a pre lepšiu prehľadnosť sú podsvietené RGB diódami, čo vám zaistí dobrú viditeľnosť najmä pri nočných live performance a štúdiových session. Zmenou tiež prešiel zadný panel, kde teraz nájdete moderný a rýchly port USB-C.

Pad je plne kompatibilný so softvérom Ableton Live (súčasťou balenia), stačí ho len pripojiť pomocou USB kábla k vášmu PC / laptop alebo ďalšiemu MIDI zariadeniu a môžete začať tvoriť vaše nové nahrávky. Softvér ovládate prostredníctvom 16 dotykových padov, ktoré vám umožnia ľahkú orientáciu v programe bez jediného pohybu myšou.

Súčasťou balenia je softvér a USB kábel pre pripojenie k vášmu zariadeniu.

Vylepšite svoje vystúpenia

Launchpad Pro je najpokročilejší a najjednoduchší mriežkový kontrolér pre Ableton Live. Plynule sa integruje a ovládanie Ableton Live maximálne zjednoduší tým, že môžete ručne ovládať klipy a stopy v jednom zo štyroch režimov: Session, Note, Device a User. Nie je potrebné nič nastavovať; jednoducho Launchpad Pre zapojte a začnite hrať – všetko bude pripravené.

Ovládajte všetko

Či už používate akýkoľvek softvér, Launchpad Pre vám ho umožní ovládať, rovnako ako externý hardvér. Zapojte ho priamo do Logic Pro a používajte ho ako klaviatúru alebo zapojte MIDI do Bass Station II a hrajte riffy priamo na mriežke.

Ihneď prehrávajte klipy

Mriežka RGB padov 8 x 8 svieti vo farbách vašich klipov v Ableton Live, takže sa môžete plne sústrediť na ich spúšťanie a kombinovanie slučiek a nápadov.

Vytvárajte dynamické beaty

Drum racky sa aicky rozložia a rozsvietia na mriežke, vytváranie expresívnych beatov a bicích partov je tak na dynamicky citlivých padoch veľmi jednoduché.

Hrajte na neho ako na nástroj

Na mriežke môžete ľahko hrať noty, stupnice a akordy, pretože Laucnchpad Pre rozsvecuje svoje pady v melodickom rozložení. Akonáhle stlačíte pad, dostanete spätnú väzbu od RGB LED, ak ste v režime Standalone, môžete mriežku použiť pre ovládanie softvérových alebo hardvérových nástrojov.

Miešajte bez straty pozornosti

Zobrazte si mix sekcii uprostred vystúpenia, aby ste nevypadli z flow. Žiadny externý mix modul nepotrebujete; stlačte a podržte tlačidlo Mixer (rovnako ako Mute alebo Volume), urobte zmenu a potom tlačidlo opäť pustite pre návrat do pôvodného zobrazenia.

Ľahko ovládajte efekty

Ovládajte akýkoľvek Ableton efekt alebo nástroj priamo pri hraní a pridávajte reverb, beat repeat alebo filtre. Mriežka sa zmení v osem dynamicky citlivých vertikálnych tiahel s LED spätnou väzbou pre jemné efektové prechody.

Tenký, ľahký a modulárny

Tento kontrolér bol stvorená pre živé hranie. Vďaka kompaktným rozmerom sa ľahko zmestí do batohu, ale zároveň je odolny proti nástrahám života na ceste. Môžete ho napájať pomocou USB alebo použiť zdroj (súčasťou balenia), aby ste v klubovom osvetlení naplno využili extra jasných RGB LED padov. Ako všetky Launch produkty aj tento môžete prepojiť s ďalšími Launchpad a zvyškom štúdia alebo koncertného set-upu.

Vytvárajte hudbu ihneď

Nepotrebujete inštalovať žiadne drivery: iba nainštalujte hudobný softvér, zapojte a môžete rovno začať hrať. K Launchpad Pro dostanete Ableton Live Lite, jeden zo štyroch nástrojov XLN Audio Addictive Keys, virtuálne nástroje Novation Bass Station a V Station + 4GB slučiek od Loopmasters.

Trénujte rytmus

Použite Melodics a zadarmo si vylepšite vaše bicie schopnosti.

Dodávaný software:

Prístup k Sound Collective

Ableton Live Lite

4 GB zvukov a slučiek Loopmasters

VST / AU plug-in Novation Bass Station

Jeden zo štyroch nástrojov XLN Audio Addictive Keys

VST / AU plug-in V Station

Melodics lekcie zadarmo

Technické špecifikácie:

64 RGB podsvietených padov s dynamikou

32 RGB podsvietených okrúhlych tlačidiel

Jedno tlačidlo nastavenie

LED pruh na prednom paneli

Pogumovaná zadná strana v oranžovej farbe

Vysoko odolný USB konektor

Dva MIDI konektory (3,5 mm Jack s MIDI DIN redukciami)

zdroj

vypínač

Otvor pre bezpečnostný zámok Kensington

vlastnosti

Prevádzka na batérie: Nie

Vstupy: USB-C

Výstupy: N / A

Farba: Čierna

Softvér: Ableton Live

USB midi: Áno

Adaptér Súčasti: Áno

HN210913

Špeciálne kódy

Môže sa ti páčiť

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii