Pioneer Dj DJM-S11

2 190,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 219 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 219 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 109,50 €.

S DPH

2-kanálový battle mixpult

Množstvo
Na objednávku

Pozdvihnite svoje schopnosti s DJM-S11. Tento nový profesionálny 2-kanálový battle mixpult prináša vylepšenia rôznych prvkov oproti jeho predchodcovi, DJM-S9, a ponúka celý rad úplne nových funkcií, vďaka ktorým budete môcť mixovať so Serato DJ Pro alebo Rekordbox.

Či už scratchujete, alebo robíte mashupy, každá sekunda k dobru je na nezaplatenie a preto sa Pioneer DJ zameral na to, aby ste mohli čo najviac času venovať svojmu vystúpeniu. Toto dosiahnete aj vďaka 4,3" dotykovej obrazovke, ktorá obsahuje všetky potrebné informácie o tom, čo práve robíte.

Pomocou dotykov viete odvládať Touch FX a pomocou funkcie Touch MIDI viete dokonca ovládať funkcie vo vašom DJ software. To znamená, že sa môžete plne sústrediť na mixovanie a nespúšťať zrak z mixu.

Vďaka DECK 3/4 Control môžete pomocou DJM-S11 mixovať až 4 stopy naraz. Ak používate Serato DJ Pro s funciou Deck Move môžete presúvať skladby medzi jednotlivými kanálmi bez toho, aby predstala hrať hudba. Nemenej užitočnou funkciou je aj využívanie Dual Deck, kedy viete na ovládanie dvoch deckov použiť jeden fader, knob, alebo ovládať vinyl. To znamená, že viete scratchovať s dvomi stopami naraz, pridať efekty alebo upraviť ich hlasitosť súčasne.

DJM-S11

Vlastnosti

Počet kanálov
2
Software
Rekordbox
Software
Serato
Mikrofónne vstupy
1
Zvuková karta
Áno
Gramofónové vstupy
2
Master výstupy
2
Booth výstup
2
Efektor
Áno

Špeciálne kódy

Môže sa ti páčiť

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii