SHURE SM57-LCE

108,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 10 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 10 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 5,00 €.

S DPH

Nástrojový dynamický mikrofón.

Množstvo
Skladom

Shure SM-57 je ďalšia mikrofónová klasika, ktorú veľmi pravdepodobne nájdete vo výbave väčšiny zvukárov a štúdiových inžinierov po celom svete. Pre živé ozvučovanie je vyhľadávaný predovšetkým pre svoju univerzálnosť, možno ho pohodlne použiť pre bicie, gitarové aparáty aj spev a v nahrávacích štúdiách zase pre svoj charakteristický zvuk. Má kardioidne smerovanú charakteristiku, izolujúci hlavný zdroj zvuku od nechcených presluchov z okolia.

Mikrofón SM57 je ideálnou voľbou pre snímanie hudobných nástrojov aj spevu. Jeho jasný, čistý zvuk a detailná zrozumiteľnosť je ideálna pre živé ozvučovanie aj pre nahrávacie štúdiá. Extrémne efektívna kardioidná smerová charakteristika výrazne izoluje hlavný zdroj signálu od nežiadúcich ruchov a zvukov v pozadí. V štúdiu sa uplatní pri snímaní bicích, elektrifikovaných gitár a dychových nástrojov. Niektorí profesionálni zvukári ho vďaka vhodnej farbe frekvenčnej charakteristiky preferujú aj pri snímaní vokálov a okrem iného je už 30 rokov štandardným mikrofónom, snímajúcim prejav prezidenta USA. Pneumatické zavesenie mikrofónovej vložky sa podieľa na značnej eliminácii manipulačného hluku. Jeho výnimočný výkon a legendárna odolnosť a spoľahlivosť, široká variabilita použitia z neho robí ťažného koňa veľkého množstva profesionálnych zvukových aplikácií po celom svete.

Použitie

* Elektrická gitara a basgitara

* Dychové nástroje

* Saxofón

* Fúkacia harmonika

* Malý bubon

* Tomy

* Kongá

* Vokály

Vlastnosti:

* Kontúrovaná frekvenčná odozva pre čistú, nástrojovú reprodukciu a bohaté vyzdvihnutie vokálu

* Profesionálna kvalita reprodukcie pre bicie, perkusie a zosilnenie nástrojov

* Jednotná kardioidná charakteristika izoluje hlavný zdroj zvuku a zároveň redukuje hluk pozadia

* Pneumatický protiotrasový systém znižuje manipulačný hluk

* Extrémne odolný aj pri tom najtvršom zaobchádzaní

Technické údaje

* Konštrukcia: dynamická

* Smerová charakteristika: kardioidná

* Frekvenčný rozsah: 40Hz - 15kHz

* Odpor: 150Ohm

* Citlivosť (na 1 kHz): -54,5dBV/Pa

* Telo: kovové

* Konektor: XLR

* Hmotnosť: 0,284 kg

SM57-LCE

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii