TESA Čierna Gaffer Matt Tape 53949 50mm x 50m

14,50 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 1 beatcoin. Váš nákupný košík má momentálne 1 beatcoin , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 0,50 €.

S DPH

textilná páska profi - matná čierna 

Množstvo
Na objednávku

Matná textilná páska je vyrobená na báze nosiča z tkanej látky PET a lepidla z prírodného kaučuku. Matná lepiaca páska je vhodná pre aplikácie, kde sa treba vyhnúť odrazom svetla. Viacúčelová páska nájde široké využitie napríklad na koncertoch, veľtrhoch alebo divadelných predstaveniach. Páska poskytuje ochranu pred škrabancami, upevňuje voľné káble alebo pomáha bezpečne a nenápadne viesť kompletnú kabeláž na koncertných pódiách.

Vlastnosti:

silná priľnavosť i na hrubých plochách napr. koberce, absorbuje svetlo, jednoduché trhanie rukami aj kolmo na dĺžku a ľahké odstránenie. Nezanecháva zvyšky lepidla. Je odolná voči oteru, hladká, pružná vodeodolná a odolná voči poveternostným vplyvom, čím je vhodná aj pre exteriér.

Hlavné aplikácie: Exteriér a interiér. Ideálne pre akcie všetkých druhov (stage, divadlo, opera, koncerty, veľtrhy, štúdia). Na zakrytie lesklých odrazných povrchov. Prekrytie medzier, značkovanie podlahy.

Farba: čierna matná

Rozmery: 50mm x 50m

Vlastnosti

Dĺžka v m
50
Farba zariadenia
Čierna

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii