Pioneer Dj VM-80

325,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 32 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 32 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 16,00 €.

S DPH

8" aktívny štúdiový monitor

Množstvo
Na objednávku

Aktívný 8" monitor VM-80 produkuje čistý zvuk, nízke skreslenie a úderné basy. Vďaka flexibilnému nastaveniu DSP je možné reproduktory vyladiť tak, aby vyhovovali charakteristikám miestnosti, takže sú ideálne pre vytvorenie klubového zvuku pri DJingu alebo produkcií hudby doma, alebo v štúdiu.

Charakteristika:

Vysoko kvalitné komponenty

Každý reproduktor série VM obsahuje zosilňovač triedy D so vzorkovaním DSP 96 kHz, ktorý umožňuje reprodukciu zvuku v širokom pásme. Jeho vysoko efektívny výkon má za následok nízke skreslenie a zvuk s vysokou energiou. Predná ozvučnica z tuhého hliníka s hrúbkou 4 mm ďalej potláča rezonanciu a vibrácie a dodáva zvuk autentický pre pôvodný zdroj.

Basové reproduktory z aramidového vlákna a Vortex Bass Accelerator

Kužele wooferu z aramidového vlákna poskytujú vynikajúci úder, ktorý budete cítiť v basoch a nízkych a stredných frekvenciách. Tieto novo vyvinuté kužele sú o 30 percent ľahšie ako bežné kužele s aramidom vyložené papierom, vďaka čomu sú silnejšie s hlbším zvukom. Vortex Bass Accelerator zaisťuje, že zvuk low-end je tesný a bez nežiaducich vibrácií, pretože rebrá v portu bass reflex znamenajú, že vzduch voľne prúdi z reproduktora a dodáva čistý zvuk.

Trvalý smerový zvukovod

Stredné a vysokofrekvenčné zvuky sú dodávané s energiou vďaka konštantnému smerovaciemu zvukovodu, ktorý tiež vytvára široký a jednotný priestor na počúvanie. Tvar zvukovodu a hrana basového reproduktora sú špeciálne navrhnuté tak, aby plochá frekvencia prehrávania ľahko prechádzala k výškovému reproduktoru, čo vedie k prirodzenému zvuku.

DSP kontrola

Všetky reproduktory série VM sú ozvučené plochými reproduktormi, ktoré zaručujú, že budete počuť prirodzený zvuk hudby. Každý reproduktor obsahuje nastavenia DSP, ktoré vám pomôžu doladiť výstup a nájsť zvuk, ktorý je ideálny pre miestnosť, v ktorej pracujete. Na zadnom paneli nájdete 2 gombíky: nízky EQ a vysoký EQ. Bez toho, aby ste sa museli pozerať, môžete kliknúť na gombíky do 4 rôznych pozícií, čo vám dáva 16 možných nastavení EQ, ktoré sa dajú ľahko zapojiť. Vyberte si ten, ktorý najlepšie znie pre DJing alebo produkciu hudby vo vašej domácnosti alebo štúdiu, v závislosti od tvaru, veľkosti a konštrukcie miestnosti.

Svieži, profesionálny dizajn

Úplne nový dizajn šesťhrannej hliníkovej prednej clony prináša nový vzhľad, ako aj vylepšenú kvalitu zvuku a odolnosť. Znižuje nežiaduce vibrácie pre menšie skreslenie, zatiaľ čo ochranný kryt výškového reproduktora znižuje riziko poškodenia vysokofrekvenčnej membrány. A kartáčovaná textúra s povrchovou úpravou Alumite dodáva reproduktorom profesionálne prevedenie, takže popri zariadeniach Pioneer DJ vyzerajú ako doma.

Technické info:

Rozmery - Šírka: 267 mm Výška: 400 mm Hĺbka: 325 mm

Váha: 9,7 kg

Maximálny akustický tlak: 115dB

Výstup zosilňovača: Trieda D s 96kHz DSP, LF: 90 W / 4 Ω, HF: 30 W / 4 Ω

Rozsah frekvencie: 34 Hz – 36 kHz Hz

Impedancia: 10 kΩ

Vyškový EQ: 4 selektívne ekvalizéry

Bass EQ: 4 selektívne ekvalizéry

Crossover (deliaca frekvencia): 3 kHz

Zdroj: 100 – 240 V str., 50 Hz / 60 Hz

Typ ozvučnice: Bass reflex

Materiál skeletu: MDF vinylový laminát

Materiál prepážky: HIPS s hliníkovou doskou 4 mm

Vstupy: Kombinované XLR / TRS x 1 (vyvážený vstup), RCA x 1 (nevyvážený vstup)

vm-80

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii