• -10,00 €

NOVATION Launchpad Mini MK3

Za tento produkt nie sú dostupné žiadne prémiové beatcoiny, pretože už existuje zľava.

99,00 €
89,00 € Ušetríte 10,00 €
S DPH

MIDI kontrolér

Množstvo
Skladom

Pripravený na okamžité spustenie.

Launchpad Mini tretej generácie je na najkompaktnejší a prenosný 64 RGB Pad MIDI grid kontrolér. Poskytuje vám všetko potrebné pre spoluprácu s Ableton Live.

Zmestí sa do vašej tašky, takže je ideálny aj na cestovanie, alebo polučné jamovanie. Nestratí sa ani v domácom štúdiu. Vďaka obrovskému množstvu zvukov a presetov priamo v balení, môžete svoju produkciu rozbehnúť a obohatiť okamžite.

Rozbehni vlastnú produkciu.

Podsvietené PADy ulahčujú sledovanie všetkých procesov v Ableton Live. Práve táto bezproblémová integrácia znamená rýchlejšia kontrola a menej klikania myšou.

Vitajte na palube

Po pripojení k Launchpad Mini sa dostanete do online nástroja Easy Start. Stiahnite si všetok softvér, ktorý chcete, pomocou sprievodcu krok za krokom, aby ste sa nastavili Ableton Live a robili hudbu za pár minút.

Intuitívna integrácia Ableton Live

Launchpad Mini vám poskytuje okamžitý a hmatový prístup k ovládacím prvkom Abletonu Live spôsobom, ktorý jednoducho nemôžete získať pomocou myši.

Ovládajte svoj projekt priamo z Launchpad Mini pomocou ovládacích prvkov Stop, Solo a Mute.

Sound Collective

Po registrácii Launchpad Mini, aicky získate prístup k Sound Collective. Získajte nové bezplatné doplnky každých pár mesiacov od najväčších mien v odbore spolu s ponukami, zľavami a ďalšími.

Splice Sounds

Získajte dvojmesačný bezplatný prístup k technológiám Splice s programom Launchpad Mini, ktorý ponúka milióny kvalitných jednorazových snímok, slučiek a predvolieb bez licenčných poplatkov, s novými vydaniami každý deň. Získajte 100 kreditov mesačne za zvuky, foley, predvoľby a súbory MIDI a spojte sa s miliónmi umelcov pomocou spojenia, aby vytvorili všetky druhy hudby, albumy vyhrávajúce Grammy a filmové partitúry.

Špecifikácie

64 PADov

16 tlačidiel

81 LED diód RGB

Zásuvka USB-C

Slot Kensington MiniSaver

Rozmery: Dĺžka 180 mm x hĺbka 180 mm x výška 14,2 mm

Pribalený software:

Ableton Live Lite – rýchlo organizujte a usporiadajte svoje zvuky a začnite robiť skladby pomocou tohto základného softvéru na tvorbu elektronickej hudby.

Členstvo Splice Sounds za dva mesiace – ponúka milióny kvalitných, bezplatných jednorázových snímok, slučiek a predvolieb, s novými vydaniami každý deň.

Balík AAS Session Bundle – Tri syntetizátory pre hudobných tvorcov, ktorí pre vaše skladby poskytujú základné zvuky.

XLN Addictive Keys – Pri registrácii prvého hardvéru Novation získate prístup k jednej zo štyroch virtuálnych klávesníc.

Klevgrand R0Verb a DAW Cassette – Vysoko kvalitné plug-iny pre emuláciu reverbov a kazetových magnetofónov, ktoré vám pridajú priestor alebo vrátia váš zvuk späť do zlatého veku kazetových pások.

Balík Softube Time and Tone – pozostáva zo štyroch svetových doplnkov Softube: reverb, oneskorenie, ľahko použiteľný nástroj masteringu a skreslenie.

Sound Collective – prináša majiteľom hardvéru Novation nový bezplatný doplnok každých pár mesiacov.

HN206853

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii