MADRIX® NEBULA

345,60 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 34 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 34 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 17,00 €.

S DPH

MADRIX NEBULA je hardvérové ​​rozhranie na ovládanie digitálnych LED stripov, LED pásov a LED dotov.

Množstvo
Skladom

MADRIX NEBULA je hardvérové ​​rozhranie na ovládanie digitálnych LED stripov, LED pásikov a LED dotov.

Jedná sa o pokročilý prevodník SPI a ovládač pixelového LED Stripu. Ďalšie typy LED budú podporované budúcimi aktualizáciami firmvéru. 1360 RGB pixlov (8 DMX univerz / 4096 DMX kanálov / 4096 jednofarebných pixelov / 1024 RGBW pixlov) rozložené rovnomerne na 2 porty. Podporuje frekvenciu signálu až 24 MHz. Výstupný protokol je možné nastaviť osobitne pre každý z 2 portov. Priame pripojenie k LED diódam pomocou 4-pólových skrutkových svoriek. Poskytuje flexibilné možnosti napájania: cez USB (5 V) alebo cez skrutkovaciu svorku (5 V až 24 V / 12 A), ako aj smerovanie cez LED diódy s maximálnym zaťažením až 6A na port s rôznymi možnosťami pripojenia LED.

MADRIX NEBULA Prijíma dáta cez Ethernet sieť (Art-Net a / alebo Streaming ACN) Možno použiť aj ako USB rozhranie. NEBULA funguje skvele so softvérom MADRIX5 (predáva sa osobitne) s rýchlou a ľahkou inštaláciou. Režim synchronizácie: Softvér a hardvér MADRIX vám umožňuje synchronizovať dáta Art-Net pre všetky výstupné porty a dokonca aj pre rôzne zariadenia, aby ste získali optimálny obraz na LED bez vizuálneho prerušenia. Vyhovuje oficiálnym špecifikáciám Art-Net a Streaming ACN a je možné ho použiť ako bežnú sieťovú jednotku s ostatnými DMX konzolami, ovládačmi alebo softvérovými riešeniami tretích strán. Automatické zlúčenie HTP pre dva zdroje Art-Net 2 ethernetové porty s podporou sériového zapojenia pre dátové pripojenie bez použitia samostatného sieťového prepínača alebo smerovača. Užitočné nastavenia pre kanály podľa univerza, začiatočný kanál, poradie kanálov a výstup pre prípad straty DMX signálu. Vstavaná webová stránka pre jednoduchú konfiguráciu v zariadení. Môže byť namontovaný na 35 mm DIN lištu alebo stenu pomocou priložených držiakov na stenu. Nevodivé puzdro s triedou horľavosti IP20 a UL94 V-O. Tichá prevádzka bez ventilátora, a nízkoenergetický dizajn. Pripravené na použitie do niekoľkých sekúnd po spustení. Odporúča sa pre akýkoľvek malý, alebo veľký projekt. Bez problémov je možné súčasne používať viac zariadení. Firmvér je možné upgradovať pre možnosť budúcich funkcií.

IA-HW-001018

Špeciálne kódy

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii