Pioneer DJ HDJ-CUE1BT R

99,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 9 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 9 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 4,50 €.

S DPH

DJ slúchadlá S BLUETOOTH

Množstvo
Skladom

Slúchadlá HDJ-CUE1 BT sú ideálne rovnako pre začínajúcich, ako pre pokročilých DJov. Model HDJ-CUE1 BT má profesionálny vzhľad, bohatý zvuk, skladaciu konštrukciu a je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov. Toto všetko za veľmi priaznivú cenu.

Vďaka rovnakým driverom použitým pri HDJ-X5 sú slúchadlá špeciálne vyladené tak, aby čo najviac využívali nízke basové frekvencie. Vynikajúca kvalita zvuku aj v ostatných pásmach je nevyhnutná na to, aby ste počuli všetky podrobnosti v hudbe, čo vám umožní rozhodnúť sa, či je skladba dobrá na to, aby ste ju v tej chvíli mixovali.

Či už mixujete, alebo iba relaxujete počúvaním hudby, zažívate špičkový komfort a pohodlie, ktoré je rozhodujúce pre dlhodobé používanie slúchadiel. Slúchadlá sú navrhnuté tak, aby dokonale sadli na uši a tiež neprekážali zavesené na krku v prípade, že práve mixujete.

Slúchadlá sú konštruované tak, aby vydržali tvrdé nárazy a pády, ktoré sú pri DJingu úplne bežné. Konštrukcia prešla náročným testom trvanlivosti, takže si môžete byť istí, že zvládnu aj to najtvrdšie zaobchádzanie.

Vysoko kvalitný zvuk

Keď sa chystáte na večierok, párty alebo len počúvate skladby doma alebo na cestách, budete počuť skutočne bohatý zvuk – nahlas a jasne. Oba modely HDJ-CUE1 sú špeciálne vyladené tak, aby čo najviac využívali nízke frekvencie v basových frekvenciách a dosahujú tiež výborný výkon v detailných výškach Toto je skutočne užitočné pre vykonávanie lepších mixov, pretože môžete efektívnejšie zvládnuť prechody pri citlivejšom používaní EQ.

Prispôsobiteľný vzhľad

Nech si vyberiete ktorýkoľvek model, budete si môcť prispôsobiť vzhľad slúchadiel výmenou kábla a náušníkov jednou z piatich farebných variant v ponuke.

Každé samostatné balenie obsahuje dva náhradné náušníky a odnímateľný stočený kábel v oranžovej, žltej, zelenej, modrej alebo ružovej farbe.

Bezdrôtová technológia Bluetooth

Chcete viac slobody? Spárujte slúchadlá so svojím smartphonom, tabletom alebo notebookom a počúvajte svoju obľúbenú hudbu. K dispozícii je aj mikrofón pre uskutočňovanie telefonických hovorov a to všetko jediným stlačením tlačidla na slúchadle. Pri DJingu stačí pripojiť točený kábel a aicky sa vypne mikrofón a funkcia bluetooth. Slúchadlá sú tak pripravené na váš DJský výkon.

Vlastnosti

Vysoko kvalitná konštrukcia

Pohodlný a komfortný dizajn

Skladacia konštrukcia

Odnímateľný točený kábel

Špecifikácie

Konštrukcia: uzatvorená

Frekvenčný rozsah: 5 Hz to 30,000 Hz

Impedancia 32 Ω

Citlivosť 104 dB

Maximálny vstupný výkon: 2,000 mW

Driver Φ 40 mm

Hmotnosť: 215 g (bez káblu)

Príslušenstvo: 

1,2 m točený kábel (maximálna dĺžka 1,8 m)

Manuál

HDJ-CUE1BTR

Vlastnosti

Farba zariadenia
Červená

Špeciálne kódy

Môže sa ti páčiť

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii