SHURE SRH550-DJ

74,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 7 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 7 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 3,50 €.

S DPH

Uzavreté slúchadlá vhodné pre DJ-ing

Množstvo
Skladom

Uzavreté slúchadlá vhodné pre DJ-ing s impedanciou 32 Ohm a frekvenčným rozsahom 5Hz – 22kHz. Nastaviteľná supraaurálna konštrukcia, pohodlné náušníky a pevné prevedenie robia zo slúchadiel Shure SRH550DJ výbornú voľbu pre DJov. Slúchadlá majú rovný kábel dĺžky 2m a otočné mušle pre pohodlnejšie používanie.

 Shure SRH550 DJ sú slúchadlá, ktoré si zaslúžia titul "lahôdka pre DJov". Okrem toho, že sú pohodlné a prispôsobené tak, aby vás netlačili ani pri dlhodobom počúvaní hudby, sú plne prispôsobené DJom, ktorí určite ocenia otočné mušle (možnosť otočiť do 90 stupňov). Slúchadlá reagujú na všetko, čo sa pohne v pásme od 5Hz po 22kHz. a ich kábel vás pustí do diaľky 2 metrov od zdroja zvuku. Slúchadlá sú navyše uzavreté, takže sú naozaj vhodné do hlučných priestorov kde odfiltrujú zbytočné prezvuky z vonka. Slúchadlá sa dodávajú s taškou určenou na ich prenášanie a 6,3 mm redukciou.

SRH550-DJ

Vlastnosti

Farba zariadenia
Strieborná
Účel použitia
Dj / Live

Špeciálne kódy

Môže sa ti páčiť

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii