SHURE SM58-SE

135,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 13 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 13 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 6,50 €.

S DPH

Legendárny dynamický mikrofón. S vypínačom.

Množstvo
Skladom

Shure SM58 je jednosmerný (kardioidný) dynamický vokálový mikrofón určený pre profesionálne snímanie spevových hlasov v ozvučovacích aplikáciách a pri štúdiovom nahrávaní. Vysoko účinný vstavaný sférický filter minimalizuje "nárazový hluk" spôsobený vetrom a dychom. Kadioidná snímacia smerová charakteristika izoluje hlavný (snímaný) zdroj zvuku pri súčasnej minimalizácii nežiaducich rušivých zvukov v pozadí. Mikrofón SM58 má charakteristiku "ušitú na mieru" pre snímanie spevových hlasov, čím poskytuje zvuk odpovedajúci svetovému štandardu. Vďaka svojej robustnej konštrukcii, osvedčenému tlmiacemu systému a oceľovej mriežke je mikrofón SM58 schopný podávať optimálny výkon i pri veľmi hrubom zachádzaní. SM58 je skrátka vynikajúcou voľbou pre profesionálov na celom svete bez ohľadu na to, či má byť použitý vonku, v miestnosti, pre spev alebo hovorené slovo.

Vlastnosti:

Kmitočtová charakteristika na mieru prispôsobená pre snímanie spevových hlasov s zvýrazneným pásmom stredov a rovnomerným poklesom hlbokých kmitočtov.

Rovnomerná kardioidná snímacia charakteristika izoluje hlavný zdroj zvuku a minimalizuje rušivé zvuky v pozadí.

Pneumatický tlmiaci systém odstraňuje manipulačný hluk

Účinný vstavaný sférický filter proti nárazom vetra a dychu

Dodávaný stojanový adaptér odolný proti nárazom, ktorý je možné otáčať o 180 °

Spolahlivosť, kvalita a pevnosť legendárnej značky Shure

Frekvenčný rozsah: 50-15 000Hz

Smerová charakteristika: karioda

Konektor: XLR

SM58-SE

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii