SHURE BETA 87A

287,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 28 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 28 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 14,00 €.

S DPH

Profesionálny kondenzátorový elektretový mikrofón pre sólový spev a sprievodné vokály.

Množstvo
Na objednávku

Profesionálny kondenzátorový elektretový mikrofón pre sólový spev a sprievodné vokály. Superkardioidná smerová charakteristika výborne izoluje okolitý hluk a znižuje riziko spätnej väzby. V porovnaní s verziou BETA 87C je "Áčko" vhodnejšie pre spevákov, ktorí používajú pri práci štandardné podlahové monitory. Kardioidné "céčko" je vhodnejšie pre spevákov, ktorí využívajú odposluch do ucha. (In EAR monitoring).

  Shure Beta87A je špičkový profesionálny mikrofón vhodný na snímanie sólového spevu a sprievodných vokálov na pódiu, aj v štúdiu. Je celosvetovo obľúbený pre svoj verný zvuk a nekompromisný zmysel pre detaily. Dodáva spevu kryštalickú čistotu a zrozumiteľnosť. Vďaka tomu je prvou voľbou mnohých špičkových umelcov i zvukových technikov. Na žiadosť mnohých užívateľov, bol dizajn pôvodnej Beta 87 upravený tak, aby mikrofón lepšie sedel do ruky a jeho držanie bolo pohodlnejšie. Prvotriedna kondenzátorová vložka sa vyznačuje veľmi jemným rozlíšením, veľkým frekvenčným rozsahom a schopnosťou spracovávať signály vysokého akustického tlaku. Mikrofón BETA 87A je možné použiť pre profesionálnom živom ozvučovaní, rozhlasovom i televíznom vysielaní a pri štúdiovom nahrávaníí. Je odolný a schopný vydržať aj hrubšie koncertné zaobchádzanie. Jemné utlmenie spodných frekvencií pomáha kompenzovať nežiadúci proximity efekt. POP filter zabraňuje prieniku explozívnych hlások pri blízkom snímaní vokálov. Zvýraznenie vyššieho stredného pásma zvyšuje zrozumiteľnosť a presnosť zvuku. Superkardioidná smerová charakteristika s útlmom v uhle cca 125° zaisťuje maximálne oddelenie od nežiadúcich zvukov, minimalizuje zafarbenie zvuku snímaného mimo os a znižuje riziko vzniku spätnej väzby pri vysokých úrovniach zosilnenia. Mikrofón SHURE BETA 87A je kondenzátorový, preto si vyžaduje Phantómové napájanie, ktoré býva súčasťou výbavy takmer každému mixážneho pultu. Súčasťou dodávky je transportný obal a úchytka pre montáž na stojan.

Technické údaje

- Konštrukcia: kondenzátorová (elektret)

- Smerová charakteristika: superkardioidná

- Frekvenčný rozsah: 50Hz - 20kHz

- Impedancia: 150 Ohm

- Max SPL: 140,5dB

- Dynamický rozsah: 117dB

- Vlastný šum: 23,5dB (pri zaťažení úrovne A)

- SNR: 70,5dB (@ 94dB SPL)

- Citlivosť (na 1 kHz): -52,5dBV/Pa

- Napájanie: Phantomové 11V - 52V

- Telo: kovové,

- Konektor: XLR

- Hmotnosť: 0,207 kg

- Príslušenstvo: obal, držiak pre montáž na stojan

BETA 87A

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii