• Nové

Pioneer Dj PLX-CRSS12

1 390,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 139 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 139 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 69,50 €.

S DPH

Profesionálny hybridný gramofón 

Množstvo
Na objednávku

Dva hudobné svety v jednom zariadení PLX-CRSS12 je prvý gramofón na svete, ktorý podporuje prehrávanie analógových záznamov aj ovládanie DVS bez ramena, čo z neho robí dokonalý deck pre DJov, ktorí chcú maximalizovať svoju kreativitu. Ovládanie DVS bez ramena eliminuje preskakovanie digitálneho prehrávania Bez ohľadu na to, ako scratchujete, nikdy nezažijete preskakovanie ihly, keď použijete PLX-CRSS12 v režime digitálneho vinylu, a to vďaka systému bez ramienka. Nová MAGVEL CLAMP drží platňu pevne na svojom mieste, keď sa jej dotknete, čo jej umožňuje priamo ovládať digitálny hudobný súbor, čo vám dáva skutočný pocit z vinylu bez potreby použitia ramena. Pri prehrávaní analógových platní bude zážitok rovnaký ako pri použití obľúbeného decku PLX-1000. Mixujte podľa vášho štýlu "Hmotnosť" platne môžete rýchlo nastaviť pomocou kolieska na hornej strane MAGVEL CLAMP. To znamená, že môžete bez námahy pokračovať bez problémov s výmenou slipmatov.

Prispôsobiteľná úroveň krútiaceho momentu Úroveň krútiaceho momentu otáčania otočného taniera môžete jednoducho zmeniť v nastaveniach obslužného programu tak, aby vyhovovala vašim preferenciám. Môžete si vybrať z „High“ pre rýchle spustenie, keď stlačíte PLAY, „Low“ pre tradičnú rýchlosť krútiaceho momentu, ktorú mnohí DJs poznajú, a „Mid“ pre rovnováhu medzi týmito dvoma. Nastaviteľná rýchlosť zastavenia Pomocou prepínača na prednej strane prehrávača nastavte čas, po ktorom sa gramofón zastaví, keď stlačíte STOP. "Min" je ostré. "Mid" používa tradičnú rýchlosť zastavenia, ktorá je známa DJ-om. A „Max“ vytvára najdlhšiu rýchlosť zastavenia pre postupný a dramatický záver skladby.

Performance Pads pre presné a rýchle ovládanie PLX-CRSS12 zdedí klasické prvky rozloženia gramofónu, no novým prírastkom sú 4 vstavané MIDI mapovateľné Performance Pady, vďaka ktorým máte svoje obľúbené funkcie na dosah ruky. Sú presne tam, kde ich potrebujete – hneď pod tanierom – takže môžete odpáliť Hot Cues a sample rýchlejšie ako kedykoľvek predtým, čo sa hodí ešte viac, ak hráte na mixéri, ktorý nemá pady. K dispozícii je natívna podpora pre rôzne režimy padov (pozri nižšie) a špeciálne tlačidlo vám umožňuje prepínať ovládanie z padov 1-4 na 5-8. Pady sú tiež MIDI mapovateľné, takže ich môžete priradiť k iným funkciám.

OLED displej pre rýchle potvrdenie informácií o skladbe Zabudovaný OLED displej vám tiež pomôže sústrediť sa na mixovanie. Môžete sledovať rozsah tempa a kľúč pri Step Pitching a keď pripojíte PLX-CRSS12 cez USB k vášmu PC/Mac so spusteným DJ softvérom, môžete použiť informácie o BPM, kľúči a čísle decku. Displej vám tiež poskytuje rýchly prístup k nastaveniam obslužných programov – to všetko znižuje potrebu prerušiť koncentráciu a pozerať sa na svoj laptop alebo mixér počas vystúpenia.

Robustný a elegantný dizajn v matnej čiernej farbe PLX-CRSS12 má matnú čiernu farebnú schému so špeciálnymi nátermi aplikovanými na rameno a ďalšie kovové časti, plus starostlivo spracované detaily, ktoré mu dodávajú robustný a elegantný vzhľad. Kompatibilita Serato DJ Pro a rekordbox PLX-CRSS12 je kompatibilný so Serato DJ Pro a rekordbox. Pripojením tohto zariadenia k PC/Mac s nainštalovaným DJ softvérom a k mixpultu, ktorý podporuje funkciu DVS príslušného DJ softvéru, môžete začať hrať v režime Digital Vinyl a používať Performance Pads.

Priamy náhon Tanier: priemer 332 mm

Motor: 3-fázový bezakumulátorový DC motor

Brzdný systém: Electronic brake

Rýchlosti otáčania: 33⅓ rpm, 45 rpm

Rozsah: ±8, ±16, ±50 %

Odstup signál / šum: 65 dB (DIN-B)

Krútiaci moment High: 0.45 N·m (4.5 kgf·cm) or more Mid: 0.32 N·m (3.2 kgf·cm) Low: 0.2 N·m (2.0 kgf·cm)

Čas štartu: 0.3 sec (at 33⅓ rpm)

Čas zastavenia: Max: 3.5 seconds Mid: 1.0 seconds Min: 0.5 seconds or less

Rozmery: 453 mm x 159 mm x 353 mm

Hmotnosť: 12.2 kg

Ramienko: Univerzálne rameno v tvare S

Nosná konštrukcia typu podopretá kardanom

Typ statického vyváženia Previs: 15 mm

Efektívna dĺžka: 230 mm

Chyba snímania: V rozmedzí 3°

Rozsah nastavenia výšky: 6 mm

Variabilný rozsah tlaku prenosky: 0-4 g (1 mierka 0,1 g)

Správna hmotnosť prenosky: 2,5-12 g (vrátane montážneho materiálu)

Pripojiteľnosť USB: 1 USB C port

Výstup: 1 PHONO(RCA)

Obsah balenia: Tanier Skrutky na tanier Skrutkovač SVORKA MAGVEL Sklzová podložka Podložka Kryt Vyvažovacia váha Závažie Headshell Závažie na headshell Napájací kábel Audio kábel (s uzemňovacím vodičom) USB kábel Sprievodca rýchlym spustením Záruka (pre niektoré regióny)* Bezpečnostné opatrenia pri používaní

PLX-CRSS12

Špeciálne kódy

Môže sa ti páčiť

 
 
 

6 ďalších produktov v rovnakej kategórii