• Nové

AlphaTheta HDJ-F10

439,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 43 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 43 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 21,50 €.

S DPH

Nový model profesionálnych DJ slúchadiel s ultra nízkou latenciou bezdrôtovej technológie SonicLink.

Množstvo
Na objednávku

Vychutnajte si úplnú slobodu v DJ odposluchu, alebo na pódiu so systémom HDJ-F10, ktorý zahŕňa jedinečne vyvinutú technológiu SonicLink, ktorá vám umožňuje pohybovať sa počas DJ-ingu bez obmedzenia káblov slúchadiel.

Konvenčné Bluetooth pripojenia vytvárajú výrazné oneskorenie pri prenose zvuku, čo nie je dobré pre DJ monitoring. Jednoduchým pripojením špeciálneho vysielača HP-TX01 k DJ mixpultu však môžete použiť bezdrôtové pripojenie SonicLink na odoslanie zvuku do vašich uší, aby ste mohli bez problémov mixovať. SonicLink prenáša zvuk s latenciou iba 9 ms – 20-krát rýchlejšie ako bežne používaný kodek Bluetooth SBC, takže si oneskorenie nikdy nevšimnete – umožňuje presné monitorovanie a mixovanie.

Prehrávanie s vysokou hlasitosťou a zvuková izolácia pre presné monitorovanie v akomkoľvek prostredí

Pri použití bezdrôtového pripojenia SonicLink budete svoju hudbu počuť hlasno a čisto, dokonca aj v extrémne hlučnom DJ stánku alebo na pódiu. Slúchadlá dokážu poskytnúť kvalitnú reprodukciu zvuku pri vysokej hlasitosti. A vďaka novo vyvinutým náušníkom a konštrukciám krytu dosahujú vynikajúcu úroveň zvukovej izolácie, ktorá je dokonca vyššia ako vlajková loď modelu Pioneer DJ HDJ-X10.

Nakopnutý zvuk a široký rozsah zvuku

HDJ-F10 je vlajkový model slúchadiel pod značkou AlphaTheta, navrhnutý s dôrazom na kvalitu zvuku. Novo vyvinutý 40 mm menič obsahuje membránu z kompozitného filmu PEEK-PU-PEEK vyrobenú z dvoch rôznych materiálov, ktorá pomáha dosiahnuť zvuk s vysokým rozlíšením, od nízkych po vysoké frekvencie, kde sú zreteľne počuť aj tie najmenšie detaily v hudbe. Štruktúra krytu kombinuje bassreflexový kanál a vzduchovú komoru, aby sa zabezpečila vysoká úroveň zvukovej izolácie a zároveň sa rozšírili a zlepšili nízke frekvencie. To vám umožňuje monitorovať ostré, pútavé zvuky kopákov, dokonca aj v hlasnej DJ kabíne, a poskytuje monitorovacie prostredie na úrovni štúdia pre širokú škálu situácií, od DJingu po hudobnú produkciu a počúvanie skladieb pri príprave na koncerty.

Odolnosť pre profesionálne použitie

Na slúchadlá HDJ-F10 sa môžete spoľahnúť, že zvládnu fungovať v akomkoľvek prostredí. Sú vysoko odolné a prešli prísnym šokovým testom americkej vojenskej normy MIL-STD-810H.

Pripojenie Bluetooth a režim potlačenia hluku pre kompletný pracovný postup DJa

Vďaka aktívnemu režimu potlačenia hluku a režimu priehľadnosti ste pripravení na všetky scenáre. Počas prípravy skladieb si môžete vybrať, či chcete po pripojení k vášmu zariadeniu cez Bluetooth znížiť alebo pustiť zvuk z okolitého sveta. V režime potlačenia hluku môžete vypnúť okolitý hluk – dokonca aj v rušnom meste – a ponoriť sa do hudby, ako keby ste ju počúvali v štúdiu. S režimom priehľadnosti môžete pustiť externé zvuky, aby ste mohli pokračovať v rozhovoroch s ľuďmi okolo vás pri počúvaní hudby.

Dlhá výdrž batérie pre predĺžené DJ sety

Buďte si istí, že vaše slúchadlá prejdú ďaleko, aj keď hráte dlhý DJ set. Plná batéria vám poskytne 9 hodín používania so SonicLink alebo 30 hodín používania s Bluetooth. Svoj set môžete hrať aj s káblovým pripojením.

Vyhradený vysielač, ktorý umožňuje pripojenie SonicLink

Vyhradený vysielač HP-TX01 okamžite prenáša zvuk do HDJ-F10 prostredníctvom bezdrôtovej komunikácie s ultra nízkou latenciou jednoduchým pripojením k DJ mixpultu. S HDJ-F10 je možné použiť akýkoľvek DJ mixpult vybavený PHONE alebo 3,5 mm stereo mini jack monitorovým výstupom. Je kompaktný, ľahký a ľahko sa prenáša s vašou výbavou. *HP-TX01 nepodporuje bezdrôtové pripojenie s prenosným bezdrôtovým DJ reproduktorom WAVE-EIGHT.

Špecifikácie:

Typ: Uzavreté, dynamické

Frekvenčná odozva: 5 Hz – 30 kHz

Impedancia: 32 Ω

Výstupná hladina akustického tlaku: 105 dB

Jednotka: ø40 mm kupolového typu

Hmotnosť: 356 g (bez kábla)

Doba nabíjania: Pribl. 2,5 hodiny (slúchadlá)*3

Príslušenstvo:

1,2 m vinutý kábel (približne 3,0 m po predĺžení)

ø6,3 mm stereo štandardný zástrčkový adaptér (skrutkový typ)

USB nabíjací kábel (USB Type-C na USB Type-C) 0,5 m

1 Pár náhradných ušných vankúšikov

1 Prenosné puzdro

1 Príručka pre rýchly štart

1 Bezpečnostné opatrenia pri používaní 

SonicLink:

Maximálna prenosová vzdialenosť Pribl. 15 m bez prekážok

Čas prehrávania Pribl. 9 hodín

Bluetooth:

Verzia Bluetooth štandard, verzia 5.2

Maximálna prenosová vzdialenosť Pribl. 10 minút bez prekážok

Kompatibilné Bluetooth profily A2DP, AVRCP, HSP, HFP

Kompatibilné kodeky SBC, AAC

Čas prehrávania Pribl. 30 hodín (so zapnutým ANC)

HDJ-F10

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii