Turbo 5 Black

289,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 28 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 28 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 14,00 €.

S DPH

Aktivny bi-amp monitor, 50+30W, 5/1

Množstvo
Na objednávku

Séria posluchových monitorov Turbo nie je len štýlová čo sa vzhľadu týka, ale taktiež skrýva poctivú prácu zvukových inžinierov, ktorých cieľom bolo dosiahnuť čo najlepšie akustické vlastnosti. Vyladená akustická konštrukcia typu bassreflex poskytuje presné a dostatočné podanie basov a celý box je z kvalitného MDF materiálu, ktorý tlmí nežiadúce vibrácie.

Za účelom dosiahnutia najlepšej kombinácie vzhľadu a kvality zvuku boli monitory Turbo série navrhnuté konštrukčne v tvare nepravidelného šesťuholníku. Po dôkladných výpočtoch a skúškach konštruktéri došli k tomu, že nepravidelná hexagonálna štruktúra najlepšie eliminuje stojaté vlnenie vo vnútri bedne. Na akustických vlastnostiach sa pozitívne odráža tiež spomenutý materiál MDF, ktorý tlmí nechcené rezonancie a naviac poskytuje pevné a stabilné uloženie reproduktorov.

Výškový reproduktor je vyrobený z čistého vysoko kvalitného hodvábu z Európy. Patentovaný tvar membrány je schopný veľmi verne reprodukovať vysoké frekvencie cez 20kHz. Celá jeho konštrukcia je navrhnutá tak, aby mala nielen nízkou rezonanciu (kvôli nízkemu deliacemu kmitočtu), ale tiež vysokú zaťažiteľnosť.

Basový reproduktor má veľmi zaujímavú konštrukciu membrány, ktorá využíva technológiu z leteckého priemyslu, kde sú kladené požiadavky na ľahkosť a extrémnu pevnosť materiálov. Výsledkom je patentovaný kompozitný materiál z polypropylénu, uhlíkových vlákien a keramiky, ktorý umožňuje veľmi rýchlu odozvu od najhlbších basov až po stredy.

I zosilňovač sa môže pochváliť návrhom na zákazku a nie celkom bežnou viacvrstvovou doskou plošných spojov, ktorá prispieva ku kompaktnosti, spoľahlivosti a vyššiemu výkonu a vernosti zvuku.

Špecifikácie:

5" magneticky tienený woofer

1" hodvábny tweeter

Frekvenčný rozsah: 55Hz – 30kHz

Regulácia výšok: premenná -6dB ~ +6 dB (na 10KHz)

Regulácia basov: premenná -6dB ~ +6 dB (na 100Hz)

Deliaci kmitočet výhybky: 3kHz

Zosilňovač LF: 50W

Zosilňovač HF: 30W

Signál HF / LF: 90dB / 95dB

THD + N (HF/LF): 0.02% / 0.05%

Vstupy: XLR/TRS – Neutrik® Combo-jack, RCA vstup – digitálny S/PDIF

Výstupy: RCA (cinch) pre S/PDIF thru

Voľba vstupu: Analog nebo Digital

Výber kanálu: Ľavý alebo pravý (v digitálnom móde)

Vstupná impedancia: 20 kOhm sym., 10 kOhm nesym.

Vstupná citlivosť: 4 dBu (sym.), -10dBV (nesym.)

Hmotnosť: 5.9 kg

Rozmery: 222 x 192 x 275 mm

MONK010

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii