Pioneer Dj DM-50D

255,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 25 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 25 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 12,50 €.

S DPH

5" palcový aktívny štúdiový pár

Farba
Množstvo
Na objednávku

Reproduktory DM-50D poskytujú vyvážený, pútavý basový zvuk a dokážu napumpovať extra výkon vďaka novému zosilňovaču triedy D a 5-palcovému basovému reproduktoru v každej jednotke. Rýchlym pohybom prepínača prepnite z režimu DJ do režimu produkcie a nastavenia DSP aicky vytvoria najlepší zvuk pre každú aplikáciu.

POKROČILÝ DIZAJN PRE VYŠŠIU KVALITU ZVUKU

1. Zosilňovač triedy D Každý reproduktor DM-50D produkuje čistý, vyvážený basový zvuk vďaka novému zosilňovaču triedy D s 96kHz vzorkovaním DSP.

2. DECO konvexné difúzory Ďalší pokrok od modelu DM-40 prichádza v aktualizovanom dizajne konvexných difúzorov DECO, ktoré pomáhajú poskytovať krištáľovo čisté vysoké frekvencie v každom smere, takže si môžete vychutnať široký sweet spot a 3D stereo zvuk, nech ste kdekoľvek v miestnosti.

3. Časové prispôsobenie Basový a výškový reproduktor sú dokonale zarovnané, takže budete počuť všetky zvukové frekvencie jasne.

4. Drážkované zvukovody Drážky na kanáloch znižujú trenie vzduchu, takže basy sú pevné a výrazné, aj keď reproduktory umiestnite ku stene. Navyše, zakrivené predné okraje poskytujú maximálnu tuhosť a minimálnu rezonanciu pre čistý zvuk pri akejkoľvek úrovni hlasitosti.

5.5-palcový basový reproduktor vytvára silný zvuk bez skreslenia, aj keď zvýšite hlasitosť. 2-PÁSMOVÝ REŽIM ZVUKU – OPTIMALIZOVANÝ PRE DJING A PRODUKCIU HUDBY Nie je potrebné sa rozhodovať, či chcete sadu monitorov, ktoré sú najlepšie pre DJing alebo tvorbu hudby, pretože reproduktory DM-50D sú ideálne pre oboje. Stačí prepnúť prepínač, aby ste si vybrali režim DJ alebo režim Production a nastavenia DSP budú optimalizované pre danú úlohu, takže sa budete môcť sústrediť na svoj mix. JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE S RCA, mini jackom a novo pridanými TRS vstupnými terminálmi môžete pripojiť rôzne druhy zariadení, ako sú DJ kontrolery a mixpulty, alebo laptop alebo zvukovú kartu, ktorú používate. Pripojenie slúchadiel je jednoduché pomocou zásuvky na prednom paneli a ovládač úrovne je tiež priamo pred vami.

dm-50d

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii