Pioneer DJ DDJ-FLX4

325,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 32 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 32 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 16,00 €.

S DPH

Kompaktný 2-kanálový Serato DJ a Rekordbox DJ kontrolér.

Množstvo
Skladom

Kompatibilita so softvérom rekordbox a Serato DJ

softvér rekordbox alebo Serato DJ Lite môžete použiť zadarmo pripojením vášho PC/Mac k DDJ-FLX4 a dokončite tak nastavenie DJ. A ak chcete upgradovať na Serato DJ Pro, môžete si kúpiť licenciu alebo predplatné na prémiovú verziu softvéru.

Podpora viacerých zariadení

Či už sa chcete pripojiť k počítaču PC, Mac, iPhone, iPad alebo k telefónu či tabletu so systémom Android, DDJ-FLX4 je vo svojom dizajne všestranný. Ešte lepšie je, ak použijete ovládač so softvérom rekordbox pre iOS/Android, keď bude aktualizácia k dispozícii začiatkom roka 2023, budete sa môcť pripojiť k svojmu zariadeniu cez Bluetooth® alebo USB kábel. Nič vám teda nebráni vyskúšať si DJing.

Užívateľsky prívetivý prenosný dizajn a profesionálne usporiadanie

Rozloženie ovládacích prvkov na DDJ-FLX4 uľahčuje učenie sa DJ-ov a je prevzaté z profesionálnych DJ produktov Pioneer. Všetko sa jednoducho používa a je prehľadne usporiadané, vďaka čomu je ovládač dostatočne kompaktný, aby ste ho mohli vziať kamkoľvek, kde chcete trénovať alebo hrať.

Úplne nové funkcie inteligentného mixovania

Neviete ako mixovať? Nebojte sa, môžete začať ihneď s funkciou Smart Fader, ktorá aicky upravuje hlasitosť, basy a BPM hudby, takže môžete plynulo prechádzať z jednej skladby na druhú jednoduchým pohybom kanálových faderov alebo crossfadera. . Navyše, so Smart CFX môžete jednoduchým otočením gombíka použiť kombináciu efektov, ktoré dodajú zvuku dramatickosť.

Bezproblémová integrácia s vybranými streamovacími službami

rekordbox je kompatibilný s výberom streamovacích služieb. Môžete si teda vybrať z miliónov skladieb dostupných na platformách TIDAL, Beatport Streaming, Beatsource Streaming a SoundCloud Go+ (vyžaduje sa predplatné) a zmiešať ich spolu na DDJ-FLX4. Môžete tiež použiť všetky efekty a výkonové funkcie na okorenenie vašich obľúbených skladieb a vytvorenie vlastného zvuku. (Dostupné krajiny nájdete na každej webovej lokalite streamovacej služby.)

USB audio výstup pre zvuk mikrofónu

S DDJ-FLX4 je to jednoduché, ak máte záujem o MC alebo spievate cez vrchol svojich setov, pretože mixuje zvuk za vás. Takže môžete pripojiť ovládač k jednému zariadeniu a počuť zvuk vášho mixu spolu so zvukom z mikrofónu, pokiaľ nemáte pripojené Bluetooth® zariadenie. Vďaka tomu je DDJ-FLX4 ideálnou voľbou, ak chcete svoje súpravy vysielať naživo, pretože to všetko môžete robiť z jedného zariadenia.

Špecifikácie:

Frekvenčný rozsah: 20 – 20 000 Hz Rozmery: šírka: 482 mm, výška: 59,2 mm, hĺbka: 272,8 mm Hmotnosť: 2,1 kg Jog Wheel: 111.6mm Zvuková karta: 16 bitov/24 bitov, 44,1 kHz/48 kHz Pomer signálu k šumu: 103 dB Skreslenie: < 0,005 % (USB) Spotreba energie: cez USB napájací adaptér: DC 9V, 3A / napájanie cez USB zbernicu: DC 5V, 500 mA Vstupy: 1 MIC (1/4 palca TS Jack Výstupy: 1 MASTER (RCA), 1 PHONES (3,5 mm stereo mini jack), USB, 2 sady portov USB Type-C (pripojenie PC/Mac a napájanie ×1, iba napájanie ×1)

ddj-flx4

Vlastnosti

Počet kanálov
2
Software
Rekordbox
Software
Serato
Mikrofónne vstupy
1
Zvuková karta
Áno

Špeciálne kódy

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii