Pioneer Dj DDJ-FLX10

1 679,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 167 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 167 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 83,50 €.

S DPH

Profesionálny 4-kanálový DJ kontrolér pre Rekordbox a Serato

Množstvo
Skladom

Pioneer DJ DDJ-FLX10 je profesionálny DJ mixpult s plne vybavenými ovládacími prvkami pre mixovanie a remixovanie hudby. Kozola má početné ovládače pre kreatívne mixovanie, vrátane 16 veľkých multifunkčných padov, 8 vstavaných efektov, duálnych USB zvukových kariet a podporu pre Serato DJ Pro software. Mixpult Pioneer DJ DDJ-FLX10 je navrhnutý pre profesionálnych DJov, ktorí hľadajú vysokú kvalitu zvuku a flexibilitu pri mixovaní hudby. S jeho vysoko kvalitným zvukom, intuitívnym ovládaním a možnosťami, ako napríklad padový režim, key shift alebo beat jump, môže Pioneer DJ DDJ-FLX10 pomôcť DJom vytvoriť nové a originálne mixy. Okrem toho je tiež kompaktný a ľahko prenositeľný, takže ho môžete použiť kdekolvek, kde budete potrebovať vytvoriť perfektný mix. Vďaka týmto vlastnostiam Pioneer DJ DDJ-FLX10 predstavuje vynikajúci nástroj pre profesionálnych DJov, ktorí hľadajú vysokú kvalitu zvuku, intuitívne ovládanie a flexibilitu pri mixovaní hudby.

KĽÚČOVÉ FUNKCIE:

Oddelenie skladieb pre inovatívne vystúpenia vrátane živých mashupov Načítajte bežné skladby z vašej hudobnej knižnice a vytvárajte remixy a mash-upy za chodu nezávislou manipuláciou s 3 kľúčovými časťami hudby: spev, bicie a inst (ďalšie nástroje vrátane basy a syntetizátorov). Na ovládanie každej časti sú špeciálne farebne odlíšené tlačidlá, takže budete mať vždy jasný vizuálny prehľad o tom, čo sa hrá.

ACTIVE PART & PART ISO: Individuálne upravte hlasitosť vokálov, bicích alebo inst, alebo ich úplne stlmte.

VÝBER ČASTI FX: Vyberte, na ktoré časti stopy chcete použiť efekty.

ČASŤ OKAMŽITÉ DVOJHRA: Izolujte konkrétnu časť skladby (spev, bicie alebo inst) a preneste ju do iného decku.

Expanded On Jog Display Prispôsobte si informácie, ktoré vidíte na svojich JOGoch, aby ste nemuseli spustiť oči z deckov. Vyberte si zo 4 režimov, z ktorých niektoré zobrazujú 3-pásmové priebehy (iba rekordbox) a sledujte informácie o analýze polohy hlasu Mix Point Link a rekordbox, ako aj stav Performance Pad.

REŽIM INFORMÁCIÍ O DECKU: Zobrazuje informácie o balíčku vrátane celkového tvaru vlny. (Pri používaní Serato DJ Pro tento režim zobrazuje virtuálny balíček Serato DJ Pro.)

REŽIM WAVEFORM: Zobrazuje zväčšené priebehy pre 2 balíčky.

ZOBRAZENIE Obalu: Zobrazuje obal prehrávanej skladby.

ZOBRAZENIE LOGA DJ: Zobrazuje vaše vlastné logo alebo obľúbený obrázok na každom balíčku po použití nástroja na prenos obrázkov pre PC/Mac.

TECHNICKÉ ÚDAJE:

Frekvenčný rozsah: 20 – 20 000 Hz

šírka: 716 mm

Výška: 73,4 mm

Hĺbka: 400,3 mm

Hmotnosť: 6,7 kg

Zvuková karta: 24 bit/44,1 kHz

Pomer signálu k šumu: 110 dB

Skreslenie: < 0,002 % (USB)

Spotreba energie: DC 12 V, 3 000 mA

Terminály

Vstupy: 2 LINE (RCA) / 2 PHONE/LINE (RCA) / 1 MIC (XLR a 1/4 palcový TRS Jack) / 1 MIC (1/4 palca TRS Jack)

Výstupy: 1 MASTER (XLR) / 1 MASTER (RCA) / 1 ODPOSLUCH (1/4 palca TRS Jack) / 1 SLÚCHADLÁ (1/4 palcový stereofónny konektor pre telefón) 3,5 mm stereo mini jack x 1 DMX: 1 XLR konektor (3 kolíky) USB: 2 porty USB C

ddj-flx10

Špeciálne kódy

Môže sa ti páčiť

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii