Denon DJ SC LIVE 2

1 099,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 109 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 109 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 54,50 €.

S DPH

2-kanálový stand-alone DJ kontrolér so 7” dotykovou obrazovkou

Množstvo
Na objednávku

Denon DJ + Amazon Music

Ovládače Denon DJ SC LIVE DJ boli navrhnuté pomocou exkluzívnej zabezpečenej čipovej sady, aby spĺňali požiadavky Amazon Music na streamovanie, čo im umožňuje prístup k Amazon Music Unlimited. Táto integrácia s Amazon Music a ďalšími populárnymi streamovacími službami poskytuje DJom okamžitý prístup k viac ako 100 miliónom skladieb vo vysokej kvalite naprieč všetkými hudobnými žánrami. Vďaka vstavanému Wi-Fi a bleskovo rýchlej analýze skladieb priamo na SC LIVE 2 môžu teraz DJi zahrať svoj set celú bez toho, aby museli vlastniť alebo pripravovať hudbu vopred.

Hranie bez notebooku s OS Engine DJ

SC LIVE 2 je poháňaný Engine DJ, rovnakým popredným samostatným DJ operačným systémom, ktorý poháňa vystúpenia bez notebookov na najväčších pódiách a klubov po celom svete. Táto bezproblémová hardvérová a softvérová integrácia intuitívne umiestňuje základné prvky výkonu na dokonalé miesto pre inšpiratívne mixy a živé vystúpenia.

Špičkový DJ kontrolér pre Serato DJ Pro a Virtual DJ

So zapnutým „počítačovým režimom“ možno SC LIVE 2 použiť ako špecializovaný DJ softvérový ovládač pre Serato DJ (licencia Pro je súčasťou balenia) a je kompatibilný s Virtual DJ (vyžaduje sa dodatočná licencia). Táto integrácia hardvéru a softvéru 1:1 zobrazuje pohybujúce sa wave formy a informácie o hudobnej knižnici na dotykovej obrazovke a poskytuje plný prístup k FX a ďalším špičkovým funkciám. Táto všestrannosť dáva DJ-om viacero možností vystupovania.

Pohlcujúci zvukový zážitok typu all-in-one

Výkonné vstavané reproduktory ponúkajú dokonalé zvukové riešenie pre livestraming, cvičenie, vytváranie setov a osobné monitorovanie počas živých vystúpení. Špeciálny gombík na ovládanie hlasitosti a prepínač zapnutia/vypnutia ponúkajú plnú kontrolu, aby vyhovovali potrebám akéhokoľvek koncertu.

Integrácia dynamického osvetlenia

Pre lepší vizuálny výkon je zabudovaný operačný systém Engine DJ plne integrovaný s Engine Lighting. Rýchle stlačenie tlačidla umožňuje DJom okamžitý prístup k automaticky synchronizovaným svetelným šou pre skladby uložené na úložnych médiách, ako aj pre streamované skladby. Úplné ovládacie prvky parametrov farieb, intenzity, stroboskopu a ďalších je možné nastaviť za behu pre ohromujúce svetelné show pomocou osvetlenia Phillips Hue, Nanoleaf a DMX.

Kľúčové vlastnosti

• Prístup k streamovacej službe Amazon Music Unlimited (vrátane bezplatnej skúšobnej verzie*) • Poháňané OS Engine DJ • Rozloženie v klubovom štýle so vstavaným Sweep a BPM FX • Vstavané Wi-Fi pre streamovanie hudby, cloudový prístup a aktualizácie operačného systému Engine DJ • Licencie Serato DJ Pro, kompatibilná s Virtual DJ (vyžaduje sa plná licencia) • 7" HD dotyková obrazovka • Zabudované reproduktory s nezávislým ovládaním hlasitosti • Vstupy pre SD a 2x USB • 6" otočné kolieska s vysokým rozlíšením • XLR & RCA hlavný výstup, 1⁄4” vstup pre mikrofón • Automatická synchronizácia a ovládanie svietidiel DMX, Philips Hue a Nanoleaf

sclive2

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii