Pioneer Dj DDJ-FLX6-GT

660,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 66 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 66 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 33,00 €.

S DPH

4-kanálový DJ kontrolér

Množstvo
Skladom

Svieži dizajn DDJ-FLX6-GT predstavuje nový vzhľad a dojem pre svoje taniere v plnej veľkosti, ktoré majú grafitovú farbu plus kovovú textúru na vrchu a pogumovaný povrch na vonkajšom krúžku pre lepšiu hrateľnosť. Nová jednotka pridáva podporu pre VirtualDJ (licencia je k dispozícii samostatne) a zachováva si bezplatnú kompatibilitu so softvérom rekordbox a Serato DJ Pro. TRAKTOR PRO 3 je k dispozícii na použitie stiahnutím jeho mapovacích súborov.

Aktualizovaný dizajn s grafitovou farbou prináša sofistikovaný vzhľad

Rozloženie ovládacích prvkov na DDJ-FLX6-GT je rovnaké ako na jeho predchodcovi, odráža štandardné klubové nastavenie CDJ + DJM, takže môžete hrať intuitívne. Nové matné sivé telo a grafitová farba jogu však prináša sofistikovaný a trvácnejší vzhľad.

Podpora pre VirtualDJ

VirtualDJ je kompatibilný s aktualizovanou jednotkou (licencie sú k dispozícii samostatne), ktorá tiež ponúka bezplatné používanie plánu rekordbox Core a Serato DJ Pro. DJ ovládač sa dodáva aj s licenčnými kľúčmi pre Serato FX Pack, Pitch 'n Time DJ Expansion Pack a TRAKTOR PRO 3 TSI súbor, ktoré budú vydané. So vstavanou zvukovou kartou všetko, čo musíte urobiť, je pripojiť DDJ-FLX6-GT cez USB kábel k notebooku, na ktorom je spustený kompatibilný softvér, a môžete okamžite začať s DJingom.

Úplne nový Merge FX

Pridajte rozptílenie do svojich setov a jednoducho kombinujte rôzne štýly hudby. Bez ohľadu na to, aké je BPM alebo kľúč nasledujúcej skladby, môžete vytvoriť vzrušujúci prechod, kedykoľvek budete chcieť. Jednoducho stlačte gombík a otočte ním tak rýchlo alebo pomaly, ako chcete, aby ste začali zvyšovať gradáciu v hudbe.

Jog Cutter: Vytvorte profi znejúce efekty skrečom jednej ruky

Zapnite orezávač Jog Cutter a jednoduchým pohybom otočného kolieska aplikujte profesionálne znejúci efekt skreču na posledné Hot Cue alebo pozíciu prehrávania, ktorú ste na tomto decku použili. Existuje 10 rôznych vzorov skrečovania a môžete prepínať z jedného na druhý jednoduchým posunutím polohy prehrávacej hlavy zobrazenej na displeji otočného kolieska tak, aby ukazovala na uhol skreču, ktorý chcete použiť.

Jog taniere plnej veľkosti so zobrazením polohy stopy

Ohýbanie výšky tónu a skrečovnia sú prirodzené vďaka veľkým jog kolieskam, ktoré majú rovnakú veľkosť ako tie na vlajkovej lodi CDJ-3000. Každý z nich je vybavený aj funkciou Jog Display, takže môžete sledovať polohu prehrávacej hlavy.

Sample Scratch: Buďte kreatívni so svojimi obľúbenými zvukmi

Sample Scratch je úplne nový režim padu v softvéri rekordbox, ktorý vám umožňuje vybrať zvuky, ktoré ste priradili sampleru, a nahrať ich do deckov. Takže, keď chcete vytvoriť živý remix skladby alebo jednoducho pridať nejakú textúru do hudby, môžete škrabať svojimi obľúbenými zvukmi.

VLASTNOSTI:

4-kanálový mixér: Sekcia mixéra má 4 kanály, takže môžete voľne vytvárať mashupy alebo škrabať za behu.

Napájanie cez USB zbernicu: Jednoducho pripojte ovládač k počítaču pomocou priloženého USB kábla.

Vstavaná zvuková karta (audio rozhranie): Vďaka vstavanej zvukovej karte sa DJ ovládač pripojí priamo k vašim reproduktorom alebo zosilňovaču pomocou jediného RCA kábla. Navyše môžete nahrávať do rekordboxu pomocou rovnakého pripojenia USB.

Výkonové podložky: Úderom na 8 podsvietených gumených Performance Padov spustíte Hot Cues, Pad FX, Beat Jump a sampler.

Vyhovujúce triede: Zapojte svoj DJ kontrolér do PC/Mac a začnite hrať DJ – nie je potrebné inštalovať zvukový ovládač.

Pitch ‘n Time DJ: Balík Serato Pitch ‘n Time DJ Expansion Pack je súčasťou balenia.

Kompatibilný s Rekordbox, Serato Dj Pro, Virtual Dj a TRAKTOR PRO 3

DDJ-FLX6-GT

Špeciálne kódy

https://www.youtube.com/watch?v=v9jKvd6bWUQ
 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii