• Nové

AlphaTheta DDJ-GRV6

849,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 84 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 84 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 42,00 €.

S DPH

4-kanálová konzola s novou groove sekciou DDJ-GRV6

Množstvo
Skladom

Ovládni groove a Remixuj tracky priamo počas vystúpenia

S funkciou Groove Circuit môžeš jednoducho vytvárať remixy len stlačením niekoľkých tlačidiel. Táto funkcia ti umožní nahradiť bicie časti tracku – aj keď práve hrá – rôznymi drum loopmi, čím ľahko zmeníš žáner a vytvoríš unikátne remixy bez námahy. Navyše, aplikovaním efektov na bicie dokážeš ľahko vytvárať fill-iny, build-upy a breakdowny. Voľným manipulovaním s bicími časťami môžeš robiť inovatívne a kreatívne live remixy, ktoré zaručia, že tvoj set bude vždy niečím výnimočný. Dôležité info: Funkcia Groove Circuit je dostupná iba v rekordboxe pre Mac/Windows. Na iOS/Android je funkcia prepojená so samplermi a inými nástrojmi. V Serato DJ Pro je Groove Circuit prepojený s Stems FX – čítaj ďalej pre viac informácií.

Klubový Štandard na Dosah: Layout DDJ-GRV6

DDJ-GRV6 ponúka veľké jog kolieska ideálne na scratching, a 8 Performance Pads umiestnené nad jogmi, presne ako na top modeli CDJ-3000. Máš k dispozícii aj Beat FX z mixpultu DJM-A9, takže môžeš hrať s pocitom, ako by si pracoval s profesionálnym klubovým vybavením. Kombináciou scratchingu, padov a efektov dokážeš vytvárať dynamické sety, ktoré sú ako stvorené pre klubové vystúpenia.

Revolučný Výber Trackov: Smart Rotary Selector a Discover Funkcia Smart Rotary Selector

Nový Smart Rotary Selector na DDJ-GRV6 prináša kombináciu otáčania, nakláňania a stlačenia, čo ti umožní intuitívnu navigáciu v rekordboxe pre Mac/Windows verzie 7. Nakláňaním do strán rýchlo prechádzaš mediálnym prehliadačom, stromovým pohľadom alebo zoznamom trackov, zatiaľ čo nakláňanie hore/dole ti umožní rýchlu orientáciu v playlistoch. Nezáleží na tom, aká veľká je tvoja hudobná knižnica, s týmto nástrojom nájdeš správny track behom sekundy.

Discover Funkcia

Jedným stlačením tlačidla Discover sa dostaneš k funkcii návrhov trackov – objav znovu staré obľúbené kúsky alebo naraz na novú inšpiráciu! Poznámka: Discover funkcia je dostupná len v rekordboxe pre Mac/Windows.

Remixuj Tracky So Stems FX v Serato DJ Pro

DDJ-GRV6 je kompatibilný so Serato DJ Pro, ktoré obsahuje funkciu Stems FX. Aplikuj efekty ako Roll, Trans, Echo Out alebo Delay na jednotlivé časti tracku – bicie, basu, vokály alebo melódiu. Pomocou overlay sheetu dodaného s DDJ-GRV6 môžeš zmeniť popisky tlačidiel, aby si mal ešte jednoduchší prístup k Stems FX.

Multi-kompatibilné: DJ s PC/Mac, Mobilným Zariadením a Ďalšími

DDJ-GRV6 môžeš používať nielen s rekordboxom pre Mac/Windows, ale aj s iOS/Android. To ti dáva voľnosť DJ-ovať v rôznych prostrediach a podľa tvojho štýlu. Vďaka mobilnej kompatibilite môžeš hrať prakticky kdekoľvek! Info: DDJ-GRV6 nepodporuje Bluetooth® pripojenia a prehráva len na kanáloch 1 a 2 v rekordboxe pre iOS/Android.

Jednoduché Ovládanie a Štýlový Dizajn

Napriek mnohým pokročilým funkciám je DDJ-GRV6 navrhnutý tak, aby si sa v ňom rýchlo zorientoval. Matný čierny povrch a ergonomický dizajn umožňujú jednoduché a intuitívne ovládanie. Aj pri veľkom množstve funkcií ostáva rozhranie prehľadné, s minimalistickými displejmi a indikátormi. Groove Circuit je umiestnený nad Performance Padmi s jemným stupňom medzi nimi, aby si sa vyhol nechcenému dotyku jogov. Tento čistý a premyslený dizajn ti umožní naplno využiť tvoju kreativitu, či už ide o jednoduché alebo komplexné vystúpenie.

Vlastnosti

Rozmery: 711,4 × 375,9 × 75,7 mm

Hmotnosť hlavnej jednotky 4,6 kg

Frekvenčná odozva 20 Hz – 20 kHz (USB)

Pomer S/N 104 dB (USB)

Celkové harmonické skreslenie 0,003 % (USB)

Napájanie DC 9 V, 3,0A (USB napájací adaptér) DC 5 V, 1,5 A (napájanie USB zbernice)

Príslušenstvo

Kábel USB (C to C)

Sprievodca rýchlym spustením

Bezpečnostné opatrenia pri používaní

Kompatibilný softvér

rekordbox pre Mac/Windows

rekordbox pre iOS/Android

Serato DJ Pro

Terminály

Vstupy MIC × 1 (1/4″ TRS jack × 1)

Výstupy MASTER × 2 (1/4″ TRS jack × 1, RCA × 1)

Monitor × 1 (RCA × 1)

Slúchadlá × 2 (1/4″ stereo jack × 1, 3,5 mm stereo mini jack × 1) USB USB Type-C × 2

Ostatné

Kanály 4

Jog Wheel 206 mm

Sampler (rekordbox) 16 slot × 4 banky

(Serato DJ Pro)

8 slotov × 4 banky Hot Cue 8

Režimy padu (rekordbox) Hot Cue, Stems, Beat Jump, Sampler, Keyboard, Pad FX, Beat Loop, Key Shift

(Serato DJ Pro) Hot Cue, Stems, Beat Jump, Sampler, Pitch Play, Pad FX, Auto Loop, Key Shift

ddj-grv6

Špeciálne kódy

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii