• Nové

Pioneer Dj DDJ-REV5

1 099,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 109 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 109 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 54,50 €.

S DPH

2-kanálový profesionálny DJ controller pre Serato DJ Pro

Množstvo
Na objednávku

Pioneer DJ DDJ-REV5 je ovládač novej generácie s kompatibilitou Serato DJ Pro a rekordbox. Táto 2-kanálová jednotka ponúka autentický zážitok zo scratchovania a inovatívne funkcie vrátane svojich veľkých posuvných JOGov, MAGVEL FADER, špecializovaných tlačidiel pre ovládanie stems, vôbec prvý Auto BPM Transition a režim Piano Play.

Veľké jog kolesá a MAGVEL FADER pre dynamické skrečovanie Veľké otočné kolieska sú citlivé, spoľahlivé a ľahko sa ovládajú – s pocitom ako na klasických CDJ jednotkách – a každé z nich obsahuje displej s polohou prehrávacej hlavy, takže vždy budete vedieť, kde sa práve nachádzate. Môžete si tiež prispôsobiť Jog Feel tak, aby ste našli svoju dokonalú „hmotnosť“ krokovacieho kolieska. MAGVEL FADER je hladký, robustný a pripravený preložiť každý malý pohyb, ktorý urobíte, aby ste mohli skrečovať s presnosťou.

Rozloženie v štýle Scratch pre slobodu otvoreného formátu PITCH fadre tempa na DDJ-REV5 bežia horizontálne nad sekciami decku, zatiaľ čo Performance Pads a Lever FX sú umiestnené v sekcii mixpultu pre dynamické vystúpenia, napodobňujúce zostavy decku PLX Series + DJM-S Series mixy, ktoré milujú DJs s otvoreným formátom okolo sveta. Vďaka blízkosti padov, páčok a faderov môžete spojiť scratching s hrou padov a efektmi.

Vyhradené tlačidlá pre jednoduché ovládanie Stems Jednoducho vytvorte živé mashupy a remixy pomocou tlačidiel Stems na DDJ-REV5. Vaše skladby budú v softvéri rozdelené do kmeňov – spev, melódia, basa a bicie v Serato DJ Pro alebo spev, bicie a inst (ďalšie nástroje vrátane basy a syntetizátorov) v rekordboxe – ktoré môžete hrať samostatne.

STEMS Mute/Solo – Sólujte alebo stlmte rôzne Stems a vytvorte si svoje vlastné mashupy za behu. STEMS oddelené – Izolujte rôzne časti skladby na samostatných deckoch a vytvorte živé remixy. STEMS úroveň – Pomocou gombíkov EQ upravte hlasitosť pre jednotlivé stonky. Môžete použiť rôzne STEMS v kombinácii s Deck Move, takže je ľahké vytvárať a ovládať viacero živých mashupov a remixov naraz.

Nový Auto BPM Transition pre hladké mixovanie. Miešanie medzi hudobnými žánrami s výrazne odlišnými tempami je s novým Auto BPM Transition jednoduché. Vyberte si niekoľko taktov na prechod a keď stlačíte tlačidlo, prehrávaná stopa bude postupne meniť tempo tak, aby zodpovedalo tomu, ktorý je načítaný na inom balíčku, takže môžete bez problémov miešať alebo púšťať novú stopu. Môžete tiež nastaviť ovládanie Stems, Auto Loop a Key Lock, ktoré sa použije počas prechodu.

Nový režim Piano Play pre intuitívne hudobné vystúpenia Rovnako ako Pitch Play, môžete použiť 16 Performance Padov na spustenie cue bodu v rôznych poltónoch. Ale v novom režime Piano Play sú zmeny výšky tónu usporiadané tak, že pady tvoria klavírnu klaviatúru, pričom „biele“ klávesy sú v spodnom rade a „čierne“ hore. Vyberte si z 3 stupníc a aj keď nemáte žiadne znalosti o hudobnej teórii alebo stupniciach, bude pre vás ľahké zahrať melódiu.

Viaceré vstupy a výstupy plus 2 porty USB Type-C pre plynulé DJ prechody DDJ-REV5 môžete použiť ako centrum väčšieho nastavenia vďaka širokej škále vstupov a výstupov, vrátane XLR master výstupu, ktorý je ideálny na použitie v profesionálnych prostrediach. K dispozícii sú aj 2 porty USB Type-C pre PC/Mac, čo uľahčuje prepínanie medzi DJmi jednoduchým pohybom prepínača na ovládači.

Serato DJ Pro a rekordbox plug-and-play kompatibilita Vyberte si svoj obľúbený softvér a okamžite začnite hrať DJ. DDJ-REV5 môžete jednoducho zapojiť do PC/Mac s najnovšou verziou Serato DJ Pro alebo rekordbox a používať ktorúkoľvek aplikáciu zadarmo – nepotrebujete licenčný kľúč ani predplatné. Súčasťou je aj poukaz na rozširujúci balík Serato Pitch 'n Time DJ.

ddj-rev5

Špeciálne kódy

Môže sa ti páčiť

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii