Pioneer Dj OPUS-QUAD

3 349,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 334 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 334 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 167,00 €.

S DPH

Nový all-in-one DJ systém

Množstvo
Skladom

Harmónia medzi úplne novým dizajnom a hrateľnosťou

OPUS-QUAD predstavuje úplne nový prístup k DJ zariadeniam, ktorý harmonizuje dizajn a hrateľnosťou. Pomáha zvyšovať úroveň elegancie v hudobnom smerovaní a priestoru, ktorý hudba vypĺňa vytvorte pre svoje publikum špeciálny zážitok. Vďaka matnej čiernej povrchovej úprave a štrbinám v zemitej farbe na prednej strane a na bokoch môže jednotka vylepšiť vzhľad akéhokoľvek prostredia. Výrobok je naklonený v 5-stupňovom uhle a predná hrana je zaoblené, takže je pohodlnejšie pri opieraní sa a práci rúk. Vonkajšia a horná časť jogs pridáva na estetike a zároveň vám poskytuje dokonalý úchop. Farby na JOGoch zodpovedajú prispôsobiteľným farbám, ktoré ste priradili dekom, takže vždy vedieť, čo hrá. To všetko sa spája, aby ste mohli hrať pohodlne a poskytovať to najlepšie predstavenia a inšpirovať nielen svoje publikum.

Samostatné prehrávanie na 4 dekoch pre všestranné DJské vystúpenia

OPUS-QUAD ponúka samostatné prehrávanie na 4 dekoch pre všestranné DJské vystúpenia. To znamená teba môžete hrať 4 skladby na 4 rôznych deckoch súčasne, pripraviť si skladby vopred alebo nechať deck voľný na okamžité vkladanie požiadaviek do vášho setu – všetko len s jednou jednotkou. Môžete tiež priradiť každému decku inú farbu, ktorá sa zhoduje s osvetlením krúžku, takže budete vždy vedieť s ktorým deckom hráte.

Ľahko použiteľné profesionálne efekty

Efekty na OPUS-QUAD uľahčujú pridanie textúry a napätia k hudbe, aby ste vy dokázali rozhýbať dav a prispôsobiť si zvuk pomocou Beat FX. XY-Pad uľahčuje ovládanie funkcií, ako je banka FX a výber kanálov, parametre Beat FX a deliaca frekvencia filtra sa ovláda pohybom na osi X a Y, takže môžete oba efekty zmiešať jediným prst. S populárnou funkciou Smooth Echo môžete jednoducho spustiť zvuk ozveny posunutím stlmovača alebo ovládača, ktorý ste vopred priradili, aby sa efekt použil, keď je zapnutý. Každý kanál má tiež funkciu Sound Color FX, ktorá vám dáva ešte viac možností pri vytváraní rôznych zvukov.

Podpora viacerých zdrojov médií, ktoré zodpovedajú rôznym štýlom hrania

Ako rád hráš? Z USB flash diskov alebo obrovských SSD diskov? Pripojením vášho PC/Maca DJ softvéru? Pripojením cez Wi-Fi® môžete bezdrôtovo prehrávať skladby z vášho smartfónu pomocou softvéru rekordbox *1 alebo pomocou softvéru rekordbox CloudDirectPla. Môžete čerpať z rôznych hudobných knižníc len s 1 OPUS-QUAD a dokonca môžete spárovať mobilné zariadenie pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth®/MD – ideálne, ak chcete rýchlo vložiť požiadavku do svojho súboru. Jednotka má celkovo 4 USB vstupy: 1 x USB Type-C port na pripojenie najnovších zariadení, a PC/Mac alebo v niektorých prípadoch mobilné zariadenie; 1 x port USB Type-A (3.2) na zadnom paneli pre rýchly prenos komunikácia s jednotkou SSD alebo podobným zariadením; a 2 x štandardné USB Type-A porty v hornej časti panel.

Rýchle a presné vyhľadávanie trackov – aj z tých najväčších zbierok

Nájdite svoje skladby rýchlejšie a presnejšie ako kedykoľvek predtým s čerstvo navrhnutým používateľským rozhraním s elektrostatickým dotykovým modulom. Bez ohľadu na to, aká veľká je vaša hudobná knižnica, môžete použiť 10.1- palcovú dotykovú obrazovku na rýchle vyhľadávanie skladieb pomocou klávesnice alebo použitie Playlist Bank na rýchle vyhľadávanie navigácia medzi zoznamami skladieb. Pomocou dotykového náhľadu si môžete počas prehliadania dokonca zobraziť ukážku skladieb. The Smart Rotary Selector ponúka zážitok podobný joysticku s vľavo/vpravo, hore/dole, otáčaním a push ovládaním. Aj ostatné ovládacie prvky prehliadania sú úhľadne usporiadané okolo voliča, takže môžete prehľadávať svoju hudobnú zbierku a ukážky skladieb načíte bez toho, aby ste pohli rukou.

Optimalizovaná konfigurácia produktu a nové Smart Cue

Prevezmite kontrolu nad hudbou s úhľadným rozložením produktu, ktoré obsahuje displej decku a 8 tlačidiel Hot Cue nad každým otočným tanierom plnej veľkosti. S týmto usporiadaním nemusíte prepínať pohľad, kedy manipulácia so skladbami alebo kontrola vecí, ako sú informácie o skladbe, parametre a stav každého z nich funkciu. S novou funkciou Smart Cue môžete automaticky prepísať aktuálne cue pozíciu s vyvolanými Hot Cues. Vďaka tomu je to oveľa rýchlejšie a intuitívnejšie ako kedykoľvek predtým používajte Hot Cues jedným dotykom.

OPUS-QUAD technické parametre:

Vstupy

LINE / PHONO x 2 (RCA)

MIC x 2 (XLR & 1/4" jack)

Výstupy

MASTER x 2 (XLR x 1, RCA x 1)

ZONE x 1 (XLR x 1)

BOOTH x 1 (1/4" jack)

PHONES x 2 (1/4" stereo jack x 1, 3.5 mm stereo mini jack x 1)

USB Type-A x 3 USB Type-C x 1

Iné

LAN terminal (1000BASE-T) x 1

WiFi LAN Supported standards IEEE 802.11 a / b / g / n / ac WiFi pásma 2.4 GHz / 5 GHz

Bluetooth ver. 4.2

Compatible codecs SBC, AAC

Software rekordbox for Mac/Windows

rekordbox for iOS/Android (od Apríla 2023)

Serato DJ Pro (od leta 2023)

Frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 kHz

Odstup signál / šum 114 dB (USB-MASTER1)

Celkové harmonické skreslenie 0.003% (USB-MASTER1)

Napájanie AC 100 V – 240V, 50 Hz / 60 Hz

Spotreba 60 W

Rozmery: (W x D x H) 925.7 × 499.7 × 142 mm

Hmotnosť 13.2 kg

opus-quad

Vlastnosti

Počet kanálov
4
Software
Rekordbox
Typ
All in one
Mikrofónne vstupy
1
Line vstupy
2

Špeciálne kódy

https://www.youtube.com/watch?v=Vyw2YHqn6VA&t=167s

Môže sa ti páčiť

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii