Pioneer Dj DDJ-REV7

2 200,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 220 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 220 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 110,00 €.

S DPH

2-kanálový profesionálny DJ controller pre Serato DJ Pro

Množstvo
Na objednávku

DDJ-REV7 je skonštruovaný tak, aby vám pomohol vyťažiť maximum z výkonného softvéru Serato DJ Pro a môže sa pochváliť úplne novým dizajnom, ktorý zahŕňa veľké, motorizované jog kolieska s On Jog Display na vytvorenie hmatového spojenia medzi vami a vašou hudbou. Rozloženie tejto 2-kanálovej jednotky emuluje profesionálny DJM-S mixážny pult + nastavenie gramofónu PLX a zahŕňa špecializované funkcie pre open-formátových a scratch DJs.

Úplne nový motorizovaný, VINYL JOG: Cíťte sa, akoby ste s hrali s platňami

Srdcom každého decku na DDJ-REV7 je nový 7-palcový motorizovaný jog, ktoré má rovnakú rotačnú stabilitu ako 12-palcový gramofón a je skonštruovaný tak, aby ste mali pocit, že hráte so skutočnými platňami.

VINYL JOG: Prispôsobte si ho podľa pocitu

Akrylová horná doska je dokončená s textúrou podobnou vinylu pre ľahké uchopenie prstami a môžete si vybrať medzi nastavením nízkeho a vysokého krútiaceho momentu a pomocou dvoch klzných dosiek, ktoré sú súčasťou každej dosky, nájdete preferovanú mieru trenia. Prepínajte medzi rýchlosťou otáčania 33⅓ alebo 45 otáčok za minútu, kedykoľvek chcete, a pomocou nastavenia Stop Time upravte, ako dlho bude trvať, kým sa hudba skončí, keď stlačíte pauzu.

Jog s plne prispôsobiteľným displejom

V strede každého krokovacieho kolieska sa nachádza 3,5-palcový LCD displej s dôležitými informáciami na dosah ruky, takže nemusíte smerovať pohľad medzi konzolou a notebookom. Vďaka všesmerovému pozorovaciemu uhlu môžete vidieť, čo sa zobrazuje z akéhokoľvek uhla, a kedykoľvek budete chcieť, môžete vypnúť digitálnu značku, ktorá označuje polohu prehrávania. Môžete tiež označiť každé krokovacie koliesko pomocou priložených nálepiek, ak uprednostňujete túto metódu pred digitálnou značkou

Okamžité scratchovanie: Rýchle spúšťanie samplov pomocou špeciálnych tlačidiel

DDJ-REV7 má 4 originálne scratch sample, ktoré môžete spustiť stlačením príslušných hardvérových tlačidiel. Keďže zvuky sú vstavané, môžete ich spustiť kedykoľvek – aj keď ovládač nie je pripojený k vášmu notebooku. Ak chcete vo svojom sete použiť vlastné sample, môžete okamžite načítať scratch sample zo 4 bánk, ktoré ste priradili v Serato DJ Pro pomocou funkcie Scratch Bank.

MAGVEL FADER PRO:

Pri používaní MAGVEL FADER PRO scratchujte štýlovo a sebavedomo. Okrem toho, že je veľmi robustný, je prispôsobiteľný pomocou rôznych nastavení, ktoré vám pomôžu nájsť pocit, ktorý je pre vás ten pravý.

22 vstavaných Beat FX vrátane 3 nových doplnkov:

Dynamická zmena zvuku Dodajte svojim prechodom dramatickosť pomocou 3 úplne nových Beat FX. Celkovo existuje 22 Beat FX, ktoré môžete spustiť pomocou špeciálnych ovládacích prvkov (New Beat FX: Duck Down, Fill Out a Helix Out). Môžete tiež potiahnuť páčky efektov nadol a podržať, aby ste použili efekty zo Serato DJ Pro v krátkych dávkach, alebo ich zatlačením nahor uzamknúť efekty a uvoľniť si ruky na scratchovanie alebo prehliadanie skladieb. Prenosný, sofistikovaný dizajn DDJ-REV7 je pevný a robustný, no stále dostatočne ľahký na to, aby ste ho chytili za rukoväte na šasi a preniesli na ďalší koncert. Kontrastná matná povrchová úprava v rôznych častiach hliníkovej vrchnej dosky vytvára rozdiel medzi sekciou decku a mixpultu, takže rozloženie vyzerá ako tradičné nastavenie 2 x gramofón + mixpult, zatiaľ čo On Jog Displays napodobňujú štítok v strede vinylu. záznam.

ddj-rev7

Špeciálne kódy

Môže sa ti páčiť

 
 
 

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii