• Nové

AlphaTheta XDJ-AZ

3 349,00 €

Zakúpením tohto produktu môžete získať až 334 beatcoinov. Váš nákupný košík má momentálne 334 beatcoinov , ktoré môžu byť prevedené na poukážku v hodnote 167,00 €.

S DPH

Zážitok klubového štandardu s absolútnou kontrolou XDJ-AZ

Množstvo
Skladom

Klubový štandard v jednej konzole s pocitom úplnej kontroly XDJ-AZ zdedil rozloženie a pocit hrania z vlajkovej lode CDJ-3000 a DJM-A9DJM-A9, aby vám poskytol intuitívny zážitok. Keď hráte na systéme, máte pocit, akoby ste boli zajedno s deckami, čo umožňuje kreatívnejšie vystúpenia. S otočnými kolieskami plnej veľkosti, ktoré sa cítia rovnako ako tie na CDJ-3000, sú ohýbanie a škrabanie na XDJ-AZ neuveriteľne hladké. Sekcia mixpultu zdedila intuitívne rozloženie DJM-A9 so všetkými ovládacími prvkami umiestnenými tak, aby bola hrateľnosť maximalizovaná. A obsahuje užívateľsky prívetivé tlačidlá na priradenie Beat FX, ktoré vám pomôžu vyjadriť sa prostredníctvom hudby. Takže, keď si osvojíte XDJ-AZ, budete oboznámení s tým, ako funguje a pôsobí štandardné vybavenie klubu, vďaka čomu je oveľa jednoduchšie vystupovať v kluboch čo najlepšie.

Vstavané Wi-Fi® a podpora pre rôzne typy médií, aby vyhovovali vášmu štýlu DJ

Kompatibilita rekordbox CloudDirectPlay


Získajte prístup k svojej cloudovej knižnici rekordboxu priamo z XDJ-AZ pomocou CloudDirectPlay. Môžete použiť najnovšiu verziu svojich zoznamov skladieb a údajov o výkone, ako sú informácie o Hot Cue, a dokonca ich aktualizovať z jednotky. To nielen zaisťuje bezproblémový zážitok z DJ-a, ale tiež vám umožňuje vykonávať všetky prípravy výlučne z vášho systému všetko v jednom.

Kompatibilita StreamingDirectPlay


Vďaka podpore Beatport Streaming vám funkcia StreamingDirectPlay umožňuje priamo prehrávať skladby z rozsiahlej knižnice tanečnej hudby Beatport a najnovších zoznamov skladieb špecifických pre daný žáner. Získate dokonca aj analytické údaje, ako sú priebehy, BPM a informácie o mriežke, takže môžete do svojich setov jednoducho primiešať novú a rôznorodú hudbu.

Rozsiahla kompatibilita zariadení a DJ aplikácií


Okrem prehrávania skladieb z USB diskov môžete DJ pripojiť k počítaču PC/Mac alebo mobilnému zariadeniu. A ak chcete ešte viac predviesť svoju individualitu, môžete prehrávať zvuk z externých zariadení, ako sú gramofóny a samplery. Jednotka má port USB Type-C na pripojenie PC/Mac, takže môžete použiť rekordbox pre Mac/Windows v režime Performance alebo Serato DJ Pro*1 a nepotrebujete ani platené predplatné. A ak pre rekordbox Link Export použijete pripojenie Wi-Fi®, môžete pohodlne pristupovať k skladbám z počítača PC/Mac alebo mobilného zariadenia bez toho, aby ste museli pripájať káble.*2

Veľký dotykový displej pre bezproblémové ovládanie, od výberu skladieb až po hranie


10,1-palcový kapacitný dotykový displej na XDJ-AZ vám neposkytuje len viac vizuálnych informácií – zjednodušuje aj ovládanie všetkého. Naraz je možné zobraziť až 13 skladieb – čo je obrovský nárast oproti 8 na XDJ-XZ – takže môžete vidieť viac svojej hudby a rýchlejšie nájsť skladby. Medzi ďalšie pokročilé funkcie patrí Playlist Bank, do ktorej si môžete zaregistrovať až 4 zoznamy skladieb pre rýchly prístup, Touch Preview, ktorá vám umožňuje prezerať si ukážky skladieb v zoznamoch skladieb bez ich načítania, a Touch Cue, ktoré môžete použiť na zobrazenie ukážky nadchádzajúcej časti skladieb, ktoré momentálne hrá na palubovke. To všetko robí výber skladby rýchlym a plynulým. A s možnosťou súčasného zobrazenia stavu zvoleného Performance Padu a nastavení Beat FX môžete okamžite pochopiť informácie, ktoré potrebujete, aby ste mohli hrať.

Samostatné prehrávanie na 4 deckoch: DJ po svojom


Či už chcete do svojho mixu pridať viac zvukov, vytvárať živé mashupy, ísť späť k sebe s iným DJom alebo si zoradiť viac skladieb, aby ste ich mohli pustiť v ten správny čas, podpora prehrávania na 4 palubách XDJ-AZ vám dáva flexibilitu, aby ste mohli hrať, ako len chcete. CDJ môžete tiež bez problémov integrovať do svojho nastavenia, takže nie je potrebné meniť decky. Vďaka kompatibilite PRO DJ LINK™ sa informácie o rytme a vysielaní synchronizujú medzi prehrávačmi, takže budete mať pocit, že ich máte plne pod kontrolou.

Bezdrôtové monitorovanie s mimoriadne nízkou latenciou pomocou slúchadiel DJ kompatibilných so SonicLink


Vďaka integrovanému vysielaču SonicLink si môžete vychutnať bezdrôtové monitorovanie s ultra nízkou latenciou s profesionálnymi DJ slúchadlami HDJ-F10. Stlačením jediného tlačidla spárujete XDJ-AZ so slúchadlami a môžete sa voľne pohybovať po DJ stánku alebo pódiu s vedomím, že sa nikdy nezamotáte ani neťaháte za kábel. SonicLink je vlastná bezdrôtová technológia AlphaTheta s ultra nízkou latenciou. Prenáša zvuk 20-krát rýchlejšie ako bežne používaný kodek Bluetooth® SBC, takže nikdy nezaznamenáte oneskorenie medzi stlačením tlačidla alebo scratchovaním a počutím zvuku z výstupu.

Jasný a dynamický zvuk


Ak poznáte predchádzajúci XDJ-XZ, všimnete si, že v dizajne XDJ-AZ boli vykonané rôzne vylepšenia. Začlenením 32-bitového D/A prevodníka od ESS Technology sa kvalita zvuku výrazne zlepšila, aby sa vytvoril čistý a dynamický zvuk, ktorý dokáže rozhýbať veľké miesta a kluby.

Nastavenia mixéra
A jednotka je vybavená špeciálnym tlačidlom pre nastavenia mixéra, takže môžete rýchlo skontrolovať a upraviť stav mixéra na obrazovke.

xdj-az

Špeciálne kódy

16 ďalších produktov v rovnakej kategórii